Mor var rædselsslagen for at blive overrasket af sin mand, mens hun voldtog fire-årig søn

Blev presset til forbrydelserne af en 42-årig chat-ven, mener politiet

Den 42-årige mand er tiltalt ved retten i Lyngby for at have tilskyndet den dømte mor til at begå overgreb på sin fire-årige søn. Han hævder, der kun var tale om gensidige fantasier. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Den 42-årige mand er tiltalt ved retten i Lyngby for at have tilskyndet den dømte mor til at begå overgreb på sin fire-årige søn. Han hævder, der kun var tale om gensidige fantasier. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Retten i Lyngby, Ekstra Bladet:

En mor var rædselsslagen for at blive afsløret af sin mand, når hun havde sex med parrets kun fire-årige søn i hjemmet i Charlottenlund. Flere gange var det tæt på at gå galt.

Men lysten og driften var så voldsom, at hun fortsatte det farlige spil - drevet frem af en hemmelig chat-ven, der ifølge tiltalen hele tiden pressede moren til at begå nye og mere og mere avancerede seksuelle overgreb på sønnen.

Det kom frem i retten i Lyngby i dag, hvor chat-vennen, en 42-årig tidligere top-idrætsmand, er tiltalt for at have medvirket til den nu 43-årige mors voldtægter.

Hun har tilstået, og afsoner sin dom på tre år og ni måneders fængsel, mens chat-vennen nægter alt.

Ifølge hans forklaring i retten var der kun tale om gensidige pædofile fantasier, som han ikke drømte om, at moren ville føre ud i livet.

'Send billeder'
Når hun på opfordring sendte ham fotos af sig selv og drengen, mens de havde sex, troede han, det blot var fake billeder, som hun havde fundet på nettet som led i deres fælles fantasier, lyder hans forklaring.

- Send billeder skat...tænder så meget på at se dig/jer, skrev den 42-årige til moren.

- Slet baby, med det samme, skrev moren, da hun en dag sendte et foto af hende og sønnen sammen.

WOW, WOW, WOW. I er så smukke og frække, skat. Jeg vil vide alle detaljer, svarede chat-vennen.

I løbet af tre måneder sendte parret 9000 chat-beskeder til hinanden på det sociale medie Linkedin og 300 sider med mails.

Den 43-årige mor blev dømt ved en tilståelsessag ved retten i Lyngby, og nu er hendes chatven for retten, tiltalt for at have tilskyndet hende til forbrydelserne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix 112 Chat-ven fik mor til at have sex med fire-årig søn: - Det var bare ren fantasi

Al deres korrespondance er blevet rekonstrueret af politiet, efter at Linkedin fattede mistanke til parret og anmeldte dem til amerikanske FBI, som kontaktede dansk politi.

Punkt for punkt gennemgår anklager Bente Schnack de mange chat-beskeder, som relaterer sig til de 40 forhold om medvirken til sexmisbrug af den fire-årige dreng, som den 42-årige mand er tiltalt for.

I starten er chatten forsigtig. De ligesom føler sig frem, men efterhånden bliver beskederne fortrolige og meget, meget specifikke, når det gælder det seksuelle indhold.

'Det er så forbudt'
Charlottenlund-moren er fuldt ud klar over, at det her er forbudt, og hun frygter hele tiden at blive afsløret af sin mand, som hun også har en datter med. Hun og chat-vennen er også bevidste om sikkerheden og husker hinanden på at slette beskeder, og at ingen ansigter kan ses på billederne.

- Det er så forbudt, skat, gisper, jah, mine øjne er helt våde her...af lyst, lyder en besked fra moren til chatvennen.

På et tidspunkt skriver han: - Du gør det rigtige, skat. Du kan mærke dig frem.

Den 43-årige mor blev dømt ved en tilståelsessag ved retten i Lyngby, og nu stilles hendes chatven for retten, tiltalt for at have tilskyndet hende til forbrydelserne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix 112 Chat-ven tiltalt: Fik mor til at sexmisbruge sin fire-årige søn

I mange af morens beskeder fortæller hun, at den fire-årige søn selv har stor nydelse af deres samvær, og at han nærmest tager initiativet flere gange. Hun fortæller chat-vennen, at hun har sagt til sønnen, at de er nødt til at afbryde, hvis faderen kommer ind.

Chat-parret mødes også fysisk fire gange, blandt andet i Ørstedsparken og på et hotel, hvor de har sex, og senere chatter de om, at moren skal tage sønnen med på et hotel, hvor de alle tre kan være sammen og give hende 'massage'.

- Det var bare ren fantasi, lyder den 42-årige mands forklaring igen og igen i retten, når anklager Bente Schnack spørger ind til de specifikke chatbeskeder.

Et gennemgående tema i parrets chat er, at den 42-årige selv havde et ulovligt forhold til sin mor, da han var barn, og de erfaringer bruger han nu til at 'kopiere' oplevelserne over til Charlottenlund-moren, så hun kan gøre det samme med sin søn.

I retten afviser manden, at de seksuelle oplevelser med hans mor er reelle. Det er også bare fantasi, forklarer han.

 

Retssagen fortsætter om en uge, hvor den dømte mor skal afhøres som vidne.