Mordtiltalt frygtede kendt bandechef

Kvissel-drabet: 29-årig iraker hævder, at mordoffers teenagerdatter ville pudse gangster på ham

29-årige Bakhtiar Mohammed Abdullah har afgivet et bred vifte af tilståelser til både politi og i forbindelse med retsmøder. Nu fastholder han sin uskyld: - Jeg tilstod, fordi jeg var bange. (Facebook-foto)
29-årige Bakhtiar Mohammed Abdullah har afgivet et bred vifte af tilståelser til både politi og i forbindelse med retsmøder. Nu fastholder han sin uskyld: - Jeg tilstod, fordi jeg var bange. (Facebook-foto)

Efter en større omgang indviklede forklaringer i retssagen om Kvissel-drabet har den 29-årige Bakhtiar Mohammed Abdullah i formiddag pludselig trukket den kendte narkogangster Danny Abdalla ind i sagen.

Ifølge den mordtiltalte iraker skulle den medtiltalte, 16-årige datter af den knivdræbte Tine Rømer have truet med at pudse den kendte gangster Danny Abdalla på ham, hvis han ikke fortalte politiet præcis den historie om mordet på hendes mor, som hun ønskede at få frem.

- Jeg var bange for banderne, for Danny Abdalla, som hun kendte, sagde han i retten under den sidste del af afhøringen.

Se også: Mistanke: Datter lod som om hun gav førstehjælp til knivmyrdet mor

Se også: Kæresten: Mordtiltalt teenager ønskede, at hendes mor skulle dø

Se også: Kæresten: Mordtiltalt teenager ønskede, at hendes mor skulle dø Se også: Anklager: 16-årig pige opfordrede kæreste til at dræbe hendes mor

Det er nu kommet frem, at Bakhtiar Mohammed Abdullah i et tidligere retsmøde har forklaret, at han sent om aftenen 8. oktober i fjor stak en person med kniv i husets soveværelse.

Frygtede indvanbdrerbander
Men i dag siger han, at tilståelsen skete af frygt for indvandrerbander.

- Jeg var bange. Hun tvang mig til at lyve. Jeg har ikke slået nogen ihjel, siger han i dag.

Ikke desto mindre blev den 40-årige Tine Rømer kort efter midnat fundet dræbt af ca. 20 knivstik i sit soveværelse. Et alarmopkald fra den 15-årige datter til 112 kunne ikke få pigen til at yde megen hjælp til moderen.

Først da en nabo i hast kom til stede i huset, stod det klart, at Tine Rømers liv ikke stod til at redde.

En retsmedicinsk skitse over den knivmyrdede mors skader viser, at hun blev stukket næsten tyve gange i overkroppen. Hun blev fundet liggende ind over sin seng - nøgen med en dyne over sig.

Bestilte taxa til sin ven
Under anklager Karina Skous fremlæggelse er det kommet frem, at den unge pige bestilte en taxa til  Bakhtiar Mohammed Abdullah. Det skete blot et minut inden opkaldet til alarmcentralen.

Den nu 16-årige teenagedatter nægter sig skyldig i drab - det samme gør den næsten dobbelt så gamle Bakhtiar.

1 af 3 Den kendte bandechef m.v., Danny Abdalla, som efter stribevis af domme er på tålt ophold i Danmark, er nu blevet inddraget ved navn i Kvissel-drabet. (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 3 40 årige Tine Rømer var bedøvet af sovemedicin, da hun blev dræbt af ca. 20 knivstik. (Privatfoto)
3 af 3 29-årige Bakhtiar Mohammed Abdullah har afgivet et bred vifte af tilståelser til både politi og i forbindelse med retsmøder. Nu fastholder han sin uskyld: - Jeg tilstod, fordi jeg var bange. (Facebook-foto)