Mors mareridt: Fremmed førte min datter væk fra legeplads

32-årig britisk mor føler sig 'fysisk syg og arrig', efter hun så sin datter blive ført væk fra legeplads af fremmed kvinde

Moderen opholdt sig på en legeplads i Dartmouth Park i West Bromwich. (Foto fra Google Maps)
Moderen opholdt sig på en legeplads i Dartmouth Park i West Bromwich. (Foto fra Google Maps)

En 32-årig britisk mor føler 'fysisk syg og arrig', efter hun mandag så sin datter blive ført væk fra legeplads af en fremmed kvinde i Birmingham-forstaden West Bromwich.

Kvinden havde kun i et kort øjeblik fjernet øjnene fra datteren, som legede i et soppebassin, for at koncentere sig om sin etårige søn.

- Jeg kiggede kun væk få sekunder. Da jeg kiggede igen over mod soppebassinet, kunne jeg ikke se min datter. Jeg begyndte at panikke og kiggede mig omkring. Da så jeg en kvinde på vej mod udgangen, siger moderen til Birmingham Mail.

- Min datter var sammen med hende, pakket ind i et rødt håndklæde. Jeg sagde 'hvad tror du, du har gang i? Hun sagde 'hun frøs, og jeg prøvede at finde dig'.

- Min datter havde en juicebrik, som kvinden havde givet til hende. Jeg sagde til hende, 'du var ved at føre hende hen mod udgangen'.

Derefter tog moderen fat i sin datter.

- Jeg var rasende.

Moderen spurgte datteren, hvorfor hun ikke havde peget over mod hende.

- Min datter sagde 'det gjorde jeg også, mor. Jeg kunne se dig og pegede og fortalte hende, hvor du var'.

- Det er frygteligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis jeg ikke havde set min datter, da jeg gjorde. Vi kommer ikke tilbage til parken denne sommer, siger moderen.

Politiet er nu på jagt efter den mystiske kvinde.

- Barnet har det godt, og betjente fortsætter med efterforskningen og gennemse overvågningsvideo i et forsøg på at identificere kvinden, siger politiinspektør Ronan Tyrer fra West Midlands Politi til Birmingham Mail.

West Bromwich er placeret nordvest for Birmingham. (Foto fra Google Maps)
West Bromwich er placeret nordvest for Birmingham. (Foto fra Google Maps)