Muligt klorudslip i Brøndby

Politiet har flere patruljer i området omkring Kornmarksvej i Brøndby på grund af en anmeldelse om et klorudslip

Opdateret 12.16: Københavns Vestegns Politi skriver på Twitter, at afspærrinen omkring Kornmmarksvej er ophævet. Årsagen til udslippet undersøges stadig.

Politiet har modtaget en anmeldelse om et klorudslip i området omkring Kornmarksvej i Brøndby. Derfor er Københavns Vestegns Politi i området med flere patruljer.

De opfordrer til, at man følger deres anvisninger og respekterer afspærringer.

Ifølge Ritzau er det en 1000 liter stor tank er omdrejningspunktet i beredskabets arbejde med at få overblik over situationen på en adresse i Brøndby, hvor der tirsdag formiddag kom melding om muligt klorudslip. Det er 100 liter kemikalier, der bliver undersøgt.

I tanken er flere kemikalier tilsyneladende blandet sammen, og for en sikkerheds skyld er der afspærret i området.

Kort tid efter skriver politiet, at Kornmarksvej er spærret i både vestlige og østlige ende. Hovedstadens Beredskab er også på stedet med en kemikalieberedskabsvagt.

Hovedstadens beredskab skriver på Twitter, at det drejer sig om to pt. ukendte stoffer.

Politiet skriver også på Twitter, at de ikke har nogen tidshorisont på, hvornår afspærringen ophæves, og at der ikke er meldinger om tilskadekomne.

Kort før halv tolv fortæller Thomas Christensen, vagtchef ved Københavns Vestegns politi, at afspærringen er indskrænket og at de forventer, at der er åbent for trafik inden for en time.

- Der er ikke nogen fare lige nu, men fordi der er så mange udrykningskøretøjer, er vejen stadig afspærret, siger han.

Han fortæller også, at kemiberedskabsvagterne på stedet er i gang med at finde ud af, hvilke kemikalier det drejer sig om.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere