Muligt offer forsvundet: - Vi leder og leder

Politiet leder lige nu efter en mand, der angiveligt skulle være stukket med en kniv af en kvinde

Ved du noget om situationen? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Opdatering: Vagtenchefen i Københavns Politi, Henrik Brix, oplyser klokken 18.32 til Ekstra Bladet, at de har lukket sagen ned.

- Vi har ikke kunne finde nogen på hospitalerne, og vi har ikke fundet noget, der typer på et knivstikkeri, siger Henrik Brix.

Voldsomt skænderi
Et voldsomt skænderi her til eftermiddag udløste en anmeldelse om et knivstikkeri. Politiet leder lige nu efter de involverede parter, men er stadig på bar bund.

Det fortæller vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix til Ekstra Bladet.

- Vi har en anmeldelse om, at en mand og en kvinde skændtes voldsomt på Gammel Jernbanevej i Valby, fortæller vagtchefen.

- Et vidne mener, at manden er blevet stukket med en kniv. Vi har ikke fundet hverken manden eller kvinden. Men vi har kun én anmeldelse på det. Men vi leder og leder.

Politiet fik anmeldelsen klokken 14.04, og Københavns Politi har på nuværende tidspunkt hunde ude og søge efter de to mennesker.

- Nu prøver vi at se, om vores hunde kan finde et eller andet, vi har spurgt høj og lav efter dem derude, siger Henrik Brix.

- Er der fundet blod derude?

- Vi har fundet noget, der godt kunne ligne blod, men ikke så meget at vi tænker det er livstruende. Men om det stammer derfra, det er også et godt spørgsmål, fortæller vagtchefen.