Myrdede ven efter for meget 'Walking Dead'

Damon Perry blev anholdt for at have tævet sin ven ihjel og forklarede sig med, at han havde set zombieserien 'Walking Dead', og at vennen var ved at forvandle sig til en zombie

Tv-serien 'Walking Dead' om zombier fik angiveligt Damon Perry til at dræbe sin ven. (Foto: Gene Page, AP)
Tv-serien 'Walking Dead' om zombier fik angiveligt Damon Perry til at dræbe sin ven. (Foto: Gene Page, AP)

23-årige Damon Perry blev i sidste uge anholdt af politiet i den amerikanske stat New Mexico for drabet på sin ven Christopher Paquinn.

Han fortalte politiet, at han havde set det ene afsnit efter det andet af zombieserien 'Walking Dead' på Netflix, og at han mente at vennen var i færd med at forvandle sig til en zombie.

Politiet fik i første omgang nys om Damon Perry, da folk ringede 112 og fortalte, at de så en mand i lejlighedskomplekset, der truede folk med en kniv. Da politiet ankom, blev Perry holdt nede af to mænd, og i en lejlighed tæt på fandt en betjent vennen Christopher Paquinn, der blev erklæret død på stedet.

Filmnyheder - 15. aug. 2015 - kl. 20:21 Åh åh: Endnu flere zombier i ny serie

Ifølge politiet fortalte Perry til afhøringen, at de to mænd havde drukket, og at hans ven var begyndt at 'ændre sig til en zombie' og forsøgte at bide ham. Derefter slog og sparkede han angiveligt vennen og angreb ham derudover med en elektrisk guitar og en mikroovn samt andre genstande fra hjemmet.

Betjent Moses Marquez havde derudover en ekstra detalje om mordet:

'Hvis du nogensinde har set tv-serien, ved du, at den eneste måde man kan slå en zombie ihjel på er ved at angribe den i hovedet. Da politiet ankom til lejligheden, var der også en kniv i offerets hoved. Jeg tror helt ærligt, at hans historie bag dette er sand. Han følte oprigtigt, at hans ven var ved at forvandle sig til en zombie på grund af hans berusede tilstand, siger han til kob.com.

Damon Perry er nu anklaget for mordet, og det første retsmøde i sagen finder ifølge The Independent sted 3. november.

Vagthund Lækket: Her er Pentagons zombie-plan