Mysterium: Nøgen kvinde fundet i live fem km. fra land

Det amerikanske politi mener, at 28-årig kvindes forklaring er meget utroværdig

28-årig kvinde blev fundet fem kilometer fra kysten - det er dog et mysterium, hvordan hun var havnet der. (Foto: Google Maps)
28-årig kvinde blev fundet fem kilometer fra kysten - det er dog et mysterium, hvordan hun var havnet der. (Foto: Google Maps)

Det er lidt af et mysterium, hvordan en 28-årig kvinde havnede nøgen i vandet fem kilometer ud fra Newport Beach i Los Angeles i sidste uge.

Søndag for en uge siden fandt to kajakroere den 28-årige kvinde og reddede hende i land.

Men da hun efterfølgende skulle forklare politiet, hvordan hun var endt nøgen i vandet fem kilometer ude, var der noget som ikke lød videre troværdigt.

Det skriver det amerikanske medie LA Times.

Kvinden forklarede, at hun havde svømmet sig en tur, 16 timer inden hun blev fundet. Men da en læge skulle behandle hende for nedkøling, viste det sig, at hendes kropstemperatur var helt normal.

Ligeledes forklarede kvinden, at hun var blevet drevet fem kilometer ud af en understrøm, men dette lød heller ikke videre troværdigt.

Tog sin badedragt af
Ifølge David Pratt, der arbejder som livredder ved stranden, løser understrømmen sig op mellem 20 og 70 meter fra kysten.

Selv i de mest ekstreme tilfælde med høje bølger, er der kun understrøm op til 200 meter ude. Men kvinden var altså hele fem kilometer fra land.

Mysteriet stopper dog ikke her.

Kvinden forklarede, at hun tog sin badedragt af og lagde den på stranden. Politiet har dog ikke fundet hendes badedragt eller andre af de ejendele, som hun påstår at have lagt fra sig.

Det har også været umuligt at finde nogle vidner, der har set kvinden den pågældende dag.

Derfor tyder det på, at mysteriet kan blive meget svært at løse for det lokale politi.