Mystik: Familie forsvandt - nu er der fundet ligrester

Fire personer forsvandt sporløst i maj sidste år. I deres hjem stod der stadig morgenmad på bordet, og sagen har derfor været et stort mysterium for politiet i Alaska

Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Facebookfoto)
Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Facebookfoto)

Lokalt politi i byen Kenai i Alaska i USA har her i weekenden fundet menneskelige rester, som muligvis kan være med til at slutte et af statens største kriminalmystierier.

I maj sidste år forsvandt en hel familie nemlig sporløst, og politiet var efterladt på bar bund. Det skriver blandt andre Fox News.  I lørdags kørte en person dog rundt vest for byen, og pludselig fik han øje på noget tøj og nogle knogler. Politiet tog ud til stedet, og her fandt de udover resterne af menneskekroppe også nogle ting, som var meldt savnet fra den forsvundne families hus.

Findestedet ligger omkring tre kilometer fra familiens hjem, og FBI er nu taget til byen for at arbejde videre med sagen. Det er dog ikke endelig bekræftet, at der faktisk er tale om den forsvundne familie.

To år efter kærestes død
Den lille familie bestod af fire personer. Rebecca Adams på 23, hendes to børn på seks og tre år, Jaracca Hundley og Michelle Hundley, og moderens kæreste, Brandon Jividen på 38. Derudover var deres hund, Sparks, også helt væk.

Politiet var fuldstændig uforstående over for deres forsvinden sidste år, fordi deres hjem slet ikke bar bræg af at være forladt med vilje. Der stod stadig morgenmad på bordet i huset, og biler, nøgler og punge var stadig ved hjemmet.

FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)

Efterforskerne begyndte dog at stykke nogle spor sammen og fandt ud af, at familiens forsvinden skete præcis en dag før to-årsdagen for, at moderen Rebecca Adams tidligere kæreste, som også var far til de to børn, døde i en tragisk motorcykelulykke.

Derfor fik politiet mistanke om, at Rebecca Adams tidligere svigermor, Lisa Marie Hundley, kunne have noget med den mystiske sag at gøre.

Narko, våben og pædofil kæreste
I juni blev den tidligere svigermoderen Lisa Marie Hundley anholdt for besiddelse af narko, og oven i hatten blev hun afhørt for familiens forsvinden. Efterfølgende var det meningen, at hun skulle overføres fra Tennessee - hvor hun blev anholdt - til Alaska, men det er endnu ikke sket, skriver News.com.

Svigermoderen blev anholdt sammen med kæresten James P. Clarke, som er registreret for flere forhold blandt andet at have misbrugt en 14-årig pige, for at dyrke cannabis og for at stjæle pistoler. En af sigtelserne for de to lød da også på, at de havde givet narko til en mindreårig.

Under politiets graveri fandt de samtidig ud af, at Lisa Marie Hundley lå i et juridisk slagsmål med den tidligere svigerdatter. De kunne nemlig ikke enes om, hvem der skulle arve faderen til de to børn, som døde to år tidligere.

Mandag aften dansk tid holder det lokale politi et pressemøde om den mystiske sag.

Samme område som dansk serie-morder
Fundet af menneskedelene sker i samme område, Anchorage, som den danske seriemorder Robert Hansen hærgede i 1970'erne og starten af '80'erne. Danskeren er faktisk kendt som en af de værste serie-mordere i amerikansk historie.

Se også: Dansk seriemorder kunne være stoppet

Han nåede at dræbe 17 kvinder og voldtage yderligere 30 i en periode på 12 år. Som en ekstra skræmmende detalje, kom det under retssagen i 1984 frem, at han fornøjede sig med at bortføre kvinderne, hvorefter de blev fragtet ud i Alaskas øde vildmarker, hvor han slap dem 'fri'. Bagefter jagtede, voldtog og torterede han dem, inden han dræbte dem med sin riffel. Robert Hansens kone og børn anede intet om hans uhyggelige tilbøjligheder.

Se også: Dansk seriemorder død: Dræbte 17 og voldtog 30

Det er ikke alle lig af kvinderne, som er blevet fundet.

1 af 5 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
2 af 5 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
3 af 5 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
4 af 5 FBI tog i går søndag til stedet, hvor knogler og tøj blev fundet (Foto: AP)
5 af 5 Den lille familie forsvandt dagen før to-årsdagen for børnenes fars død (Facebookfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere