Mystik om 20-årige piges død på Roskilde Festival

Politiet har endeligt fået svar på de sidste prøver, der ikke viser, hvorfor en 20-årige pige døde, efter hun havde været på festival

Optagelser fra Roskilde Festival, hvor den 20-årige pige blev fundet. (Foto: Lasse Brøndal)

Det er stadig uvist, hvad der er baggrunden for, at en 20-årig kvinde døde på Roskilde Festival 2. juli 2016.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

- Vi fik de sidste prøver tilbage i går, og der er stadig ikke et svar på, hvorfor hun døde. Det har taget lang tid at få svarene, men vi ville være helt sikker på at kunne udelukke alt, siger kommunikationsansvarlig Carsten Andersen til Ekstra Bladet.

Der er ikke fundet spor efter alkohol, stoffer, lattergas, forgiftning eller andet i forbindelse med undersøgelserne, der kan forbindes med dødsfaldet, ligesom der heller ikke er fundet tegn på vold, eller at der skulle ligge en forbrydelse bag, står der i døgnrapporten.

Sådan ser det ud i den afdøde kvindes camp lørdag aften (Foto: Philip Davali) 112 - 2. jul. 2016 - kl. 23:50 20-årig kvinde død på Roskilde: Her er vennernes rørende hilsen

Klokken 02.14 natten til lørdag den 2. juli blev den 20-årig kvinde med bopæl i København kørt til sygehuset fra teltpladsen på Roskilde Festival med vejtrækningsproblemer. Hun afgik ved døden på hospitalet, skrev politiet i en pressemeddelelse dengang.

Det var en veninde, som sov i samme telt, der opdagede, at den 20-årige havde vejrtrækningsproblemer, og veninden og andre fik derfor den unge pige ud af teltet, hvor man påbegyndte førstehjælp. Hendes liv kunne ikke reddes.

- Vi kan udelukke, at der er sket en forbrydelse, og vi kan udelukke, at hun var påvirket af noget. Nu er der kommet en afklaring, men det havde selvfølgelig været rarest for alle parter, hvis vi havde fået en dødsårsag, siger Carsten Andersen.

Roskilde 2016 - 2. jul. 2016 - kl. 08:06 Roskilde-dødsfald: Det er ikke første gang

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere