Mystisk aktion: Politiet massivt til stede

Københavns Vestegns Politi er massivt til stede i Herlev

Politiet er torsdag aften massivt til stede området ved Persillehaven og Peberhaven i Herlev. Video: Kenneth Meyer. Redigering: Martin Ekelund

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret klokken 21.46: Af hensyn til efterforskningen kan vi ikke give flere oplysninger pt., skriver Københavns Vestegns Politi påTwitter.

Politiet har torsdag aften været talstærkt til stede i Herlev, og midt på aftenen løfter man lidt af sløret for, hvad der er foregået.

På Twitter skriver Københavns Vestegns Politi, at flere personer er blevet anholdt.

- Jeg kan bekræfte, at vi er til stede i Herlev, men mere kan jeg ikke sige, sagde vagtchef Morten Steen ved Københavns Vestegns Politi tidligere torsdag aften.

- Har aktionen noget med tirsdagens fangeflugt i Slagelse at gøre?

- Jeg kan hverken be- eller afkræfte noget på nuværende tidspunkt, lød det fra vagtchefen.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Flere anholdte
Flere kilder skriver til Ekstra Bladet, at der både har været kampklædt politi til stede og en helikopter i luften.

Der har førhen været skudepisoder i området ved Persillehaven i Herlev. Blandt andet i 2015, hvor en mand blev skudt i et bandeopgør.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er to personer blevet anholdt i aktionen. Billeder viser, at der er en bilrude smadret på en Mini Cooper, som holder parkeret på stedet.

På fotos kan man se to personer ligge på jorden mellem en gruppe politifolk. Vagtchefen bekræfter sent torsdag aften på Twitter, at der er 'flere anholdte i Herlev'.

Anholdelserne sker ifølge politiet efter længere tids efterforskning, hvor Særlig Efterforskning Øst (SEØ, red) også har været indover.

SEØ er en specialenhed, som især beskæftiger sig med organiseret og grænseoverskridende kriminalitet.

Se også: Skyderi i indkøbscenter var ren Wild West

Skyderiet i Field´s, hvor flere blev anholdt på stedet, har ført til opklaring af en voldtægt på Halmtorvet. (Foto: Finn Frandsen) 112 - 7. aug. 2015 - kl. 14:20 Sigtet i bande-skyderi: Kræves dømt for brutal voldtægt

Se også: 20-årig mand efterlyses efter skyderi i Field's

Det var 21-årige chauffør af bilen, som blev ramt af skud (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 12. mar. 2015 - kl. 20:22 Vidne til skuddrama i nat: Han råbte min bror, min bror

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere