Mystisk sag på gymnasium: Politiet lukker indgange

To ukendte mænd dukkede op på Frederikshavn Gymnasium og stillede spørgsmål, der fik politiet til at reagere

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

To mænds mærkværdige spørgsmål mandag eftermiddag på Frederikshavn Gymnasium fik politiet til at rykke ud tirsdag morgen.

Det skriver TV2 Nord.

Mændene dukkede op på skolen, hvor de spurgte elever om, hvornår eleverne normalt møder om morgenen - og hvornår der er flest elever til stede på skolen.

De forklarede selv, at der var tale om en spøg, inden de blev smidt ud af uddannelseslederen. Efterfølgende tog politiet ingen chancer.

- Vi havde en patrulje holdende klar i tilfælde af, at mændene ville gøre alvor af deres trussel. Vi tager naturligvis vores forholdsregler og har stadig lukket flere af indgangene, så man ikke umiddelbart kan komme ind på skolen. Vi har kun åbnet dér, hvor vi kan holde øje med hvem, der kommer ind, siger vagtchef Jess Fallberg til TV2 Nord.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra politiet, men uden held.

Skolen er også blevet  tjekket, men der er ingen uregelmæssigheder, bekræfter konstitueret rektor Steffen Christensen.

Rektor Steffen Christensen fortæller, at optrinnet efterfølgende skabte panikagtig stemning på skolen, men der skulle være ro på igen, og undervisningen skole foregår normalt resten af dagen.

Skolen har anmeldt hændelsen til Nordjyllands Politi, der også er blevet oplyst nummerpladen på den bil, som mændene kørte væk i.

Nordjyllands Politi er ikke i forhøjet alarmberedskab, fortæller vagtchef Poul Fastergaard.

- Vi har ikke nogen grund til at vurdere, at der skulle være noget på tapetet, og vi vurderer det ikke som en trussel.

- Vi har modtaget en anmeldelse om, at to mennesker ville lave en prank (spøg, red.). Der er ikke noget strafbart indtil videre, men det er ganske upassende i forhold til den verden, vi lever i, siger Poul Fastergaard.