Mystiske kæmpebrag ryster landsdel

Politiet har mandag eftermiddag fået et hav af henvendelser fra bekymrede borgere, der har hørt et eller flere kæmpebrag. Nu har politiet opklaret, hvor det kom fra

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Borgerne på Sydsjælland fik mandag eftermiddag en slem forskrækkelse, da der pludselig lød et eller flere kæmpe brag i området.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Der har lydt et kæmpe brag hernede. Vi har fået masser henvendelser fra alle lokaliteter mellem Vordingborg og Næstved, siger vagtchef Steffan Jensen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har også fået flere henvendelser fra bekymrede borgere, der hørte bragene heriblandt Line Holmelund fra Gelsted ti kilometer fra Næstved.

- Jeg er dagplejemor, og jeg havde lige puttet de små. Jeg har aldrig hørt et så højt brag før, men børnene sov heldigvis videre. Det var virkelig voldsomt, siger den 33-årige dagplejemor til Ekstra Bladet.

I første omgang var det et mysterium for politiet, men nu er de blevet klogere. De har fundet ud af, at der var tale om et fly fra flyvevåbnet.