Mystiske tæsk: Mand brækker kæben i internt opgør

Ingen vidner har set et overfald, hvor en 24-årig mand blev banket, og offeret vil ikke tale med politiet

Ved du noget? Send os dit tip eller billede på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Det var en ambulance, der slog alarm til politiet om, at der torsdag aften var sket et overfald på den københavnske vestegn.

Anmeldelsen indløb klokken 19.19 til Københavns Vestegns Politi, der fik en alarmering om, at en 24-årig mand er blevet udsat for et voldsomt overfald.

Manglen på vidner betyder dog, at det er en udfordrende sag at opklare, lyder det fra Københavns Vestegns Politi.

- En mand har fået nogle tæv, men vi aner endnu ikke, hvad der er sket. Han har i hvert fald brækket kæben, siger vagtchef Brian Holm.

Offeret selv ønsker ikke at medvirke til opklaringen af sagen, hvilket får politiet til at tro, at der er tale om et internt opgør. Om det er banderelateret er dog ikke til at sige på nuværende tidspunkt.

Det er også uvist, om der har været våben involveret i overfaldet.

Til Ekstra Bladet oplyser vagtchefen at overfaldet skete på Rugvænget i Taastrup og man efterlyser i forbindelse med overfaldet en sort varevogn med sølvfarvede sidespejle, der er kørt fra området i forbindelse med overfaldet.

- Det er lidt atypisk, fordi det er ambulancen, der tilkalder os. Det er ikke som en normal anmeldelse, hvor det ofte er vidner, der tager kontakt til politiet. Ingen har tilsyneladende set noget, siger Brian Holm.

Manden er blevet bragt til Rigshospitalet for at blive behandlet på sine skader, hvor man har konstateret adskillige sår, mærker, buler i hovedet og løse tænder.

Den 24-årige mand er udenfor livsfare.

Ved du noget? Send os dit tip eller billede på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere