Naboer omringede indbrudstyv: Han prøvede at slippe ud, men det kunne han godt glemme

En indbrudstyv fik en ubehagelig overraskelse nytårsaften, da naboerne pludselig havde omringet det hus, han var i færd med at bestjæle

Naboer omringede indbrudstyv, som pludselig ikke kunne komme ud af det hus, han var i gang med at bestjæle nytårsaften. Foto: Thomas Borberg
Naboer omringede indbrudstyv, som pludselig ikke kunne komme ud af det hus, han var i gang med at bestjæle nytårsaften. Foto: Thomas Borberg

En indbrudstyv måtte tilbringe nytårsnat på Odense Politigård, efter en flok naboer på Margrethelundsvej i Svendborg tog ham på fersk gerning og omringede huset, så han ikke kunne komme ud.

- Vi sidder tre par, som er naboer, til samme nytårsaften. Jeg sidder med fronten ud mod vejen, og så ser jeg et lys i venneparrets hus overfor, hvorefter jeg pludselig ser en person, der løber på værelset ovenpå, siger naboen Søren.

Søren ønsker ikke sit fulde navn oplyst, men Ekstra Bladet er bekendt med hans identitet.

Han opdager tyven omkring klokken 21.30 nytårsaften.

Parret, som boede i huset, var til fest sammen med Søren, og de kunne altså pludselig se en fremmed mand i færd med at stjæle fra deres eget hus.

- De blev faktisk ikke så forskrækkede, for det var der slet ikke tid til. Der gik ikke mere end 10 sekunder, fra jeg så tyven, til vi havde omringet huset, siger Søren til Ekstra Bladet.

Sørens hustru blev tilbage i sit eget hus, mens de fem andre venner sikrede huset, hvor indbrudstyven befandt sig. Fordøren til huset blev sikret, og det samme gjorde bagdøren ved terrassen og et vindue, der stod åbent.

- Imens ringer jeg til politiet, som siger, at vi skal sørge for at holde huset bevogtet, indtil de er på stedet, fortæller Søren.

Tyven prøvede flere gange at slippe ud, men det lykkedes ham ikke.

- Det kunne han godt glemme alt om, siger Søren til Ekstra Bladet.

Da Politiet kommer frem har indbrudstyven, som stammer fra Serbien, gemt sig i huset, men han ydede ikke nogen modstand, da politiet fandt ham.

- Serberen har til politiet forklaret, at han kun er kommet hertil for at begå indbrud, fordi han skylder penge i Serbien, siger vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi til Fyens Stiftstidende.

Søren var imponeret over, hvor hurtigt politiet rykkede ud.

- De skal have stor ros, det gik rigtig stærkt. Der kom tre politibiler, og de to første var der inden for seks til otte minutter, siger Søren til Ektra Bladet.

Den serbiske indbrudstyv, der er 36 år, er i dag blev varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Svendborg.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere