Narkopåvirket bilist stak af fra politiet: Kørte ind i træ

En 21-årig mand er sigtet for hensynsløs kørsel, efter han stak af fra Fyns Politi tidligt søndag morgen

Med mere end 100 kilometer i timen drønende mod ensretningen stak en 21-årig mand af fra Fyns Politi tidligt søndag morgen i Odense. Det førte til en biljagt, hvor manden først blev pågrebet, da han kørte ind i et træ.

- Manden kørte mod ensretningen, da en patruljebil spottede ham. Ham ville vi selvfølgelig gerne snakke med, men det havde han ikke lige lyst til og stak af, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen til Ekstra Bladet.   

- Det lykkedes os at få fat i ham, da han kører frontalt ind i et træ og stikker af til fods, fortsætter vagtchefen.

Den 21-årige mand har været til afhøring hos politiet, og er kort efter klokken 13 blevet løsladt. Han er sigtet for at køre uden førerbevis, hensynsløs kørsel ved at stikke af fra politiet og køre i narkopåvirket tilstand, oplyser vagtchefen.

- Desuden er han også sigtet for at tale grimt til politiet, efter han blev stoppet, siger Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi, der endvidere fortæller, at den sigtede er kendt af politiet i forvejen.

I bilen var der desuden tre piger - to piger på 19 år og én på 25 år. Den ene af pigerne kom lettere til skade og måtte en tur forbi skadestuen.