Nedstyrtningsfare: Kraftig vind skaber problemer ved kendt storcenter

Den kraftige vind har blæst dele af stort skilt på facaden af Fields ned. Politi har spærret området af

(Video: Kenneth Meyer)

Opdatering 21.51: Københavns Politi oplyser på Twitter, at skiltet nu er sikret ligesom afspærringen er ophævet og al trafik er genåbnet.

Københavns Politi har i øjeblikket afspærret flere store veje omkring det store shoppingcenter Fields på Amager i København.

Det oplyser vagthavende ved Københavns Politi Jonas Wybrandt til Ekstra Bladet.

Omkring klokken 18 modtog politiet en anmeldelse om, at et stort skilt på facaden af det kendte shoppingcenter havde problemer i vinden og kort efter begyndte dele af skiltet at falde ned.

I samarbejde med sikkerhedsvagter fra Fields fik Politiet hurtigt afspærret område og Jonas Wybrandt oplyser, at man netop nu har spærret Ørestad Boulevard i sydgående spor mellem Arne Jacobsens Alle og Hannemanns Alle.

Skiltemontør tilkaldt
- Vi har tilkaldt skiltemontør til stedet, som skal vurdere om skiltet kan blive eller skal pilles ned. Det afhænger dog af vinden, som er ret kraftig lige nu, siger den vagthavende til Ekstra Bladet.

- De foreløbige meldinger går på, at det er Nordisk Film-skiltet, der er kommet i problemer, men det er endnu lidt usikkert, siger han og oplyser samtidig, at hverken mennesker eller bygninger er i fare i forbindelse med nedstyrtningsfaren.

Problemer på broer
Det er langt fra det eneste sted, at den kraftige vind skaber problemer lige nu.

Vejdirektoratet oplyser på Twitter og på sin hjemmeside, at man på nuværende tidspunkt fraråder al kørsel med vindfølsomme køretøjer over Storebæltsbroen på motorvej E20.

Vejdirektoratet forventer, at dette varsel vil fortsætte frem til klokken 02.00 i nat.

Samme varsel gælder på Farøbroerne, hvor vinden ligeledes giver problemer.

Opdatering 20.04; Skiltet sikres mod nedstyrtning. De næste tre timer, vil afspærringen af  Ørestad Boulevardi  sydgående spor mellem Arne Jacobsens Alle og Hannemanns Alle opretholdes.