Ni-årig pige efterlyses: Hun forsvandt for ti måneder siden

Mystikken spreder sig i London - politiet holder nemlig stadig den lille piges navn hemmeligt

Politiet i London efterlyser med billede en kun ni-årig pige, der har været forsvundet, siden hun sidste gang blev set for ca. 10 måneder siden den 21. februar. Dengang blev pigen set, da hun blev samlet op af en taxa i det vestlige London.

Men mystikken spreder sig i sagen, fordi politiet heller ikke nu ønsker at offentliggøre pigens navn, der stadig bliver holdt hemmeligt af hensyn til efterforskningen.

Det skriver flere medier heriblandt Metro og Daily Mail

Politiet har for to dage siden lagt et opslag ud på Twitter med et billede af den ni-årige pige. Det er et falmet sløret billede, hvor pigen er mere eller mindre utydeligt. Det drejer sig om et pas-billede. Til billedet skriver politiet:

'Vi appelerer nu igen til vidner med henblik på at hjælpe til med at finde den ni-årige pige, der forsvandt onsdag den 21. februar. Her blev et barn, som kan ses på billedet, samlet op af en taxa på Beresford Road i Southall. Vi leder stadig efter taxa-chaufføren og ønsker information omkring, hvor barnet kan være. Kan du hjælpe?

Politiet har oplyst, at de kun offentliggør detaljer i sagen her ti måneder efter, fordi benyttelsen af medier i visse sager ofte er den sidste mulighed, man kaster sig over.

Taxaen er blevet beskrevet som værende gul eller hvid. Og taxa-chaufføren er blevet beskrevet som en mand med mørk hud. muligvis fra Sri Lanka. Politiet opfordrer chaufføren til at melde sig, så politiet kan få oplysninger omkring, hvor den ni-årige pige blev sat af taxaen. 

En talsmand fra Scotland Yard har udtalt følgende i sagen:

- Denne sag er blevet grundigt efterforsket. Og vi er i kontakt med andre afdelinger i politiet i forsøget på at finde frem til pigen. 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere