Niårig fik dunket hovedet i betongulv af vagt: Fundet i Danmark

Niårig har været forsvundet siden i mandags - nu er han fundet i Jylland og er hos de sociale myndigheder

En sikkerhedsvagt på togstationen i Malmø er midlertidigt fritaget for tjeneste efter en voldsom episode med en kun ni-årig dreng. (Video: Sydsvenskan.se)

En voldsom video af hvad der nærmest ligner et voldeligt overgreb på en ni-årig dreng vakte stor forargelse i Sverige mandag aften.

Siden det angivelige overgreb har den niårige og hans tre år ældre storebror været forsvundet.

Nu er den niårige dreng, der er asylansøger fra Marokko, fundet et sted i Jylland, skriver aftonbladet.

- Jeg ved ikke under hvilke omstændigheder, han er fundet eller præcis hvor han, men han er i Danmark. Vi samarbejder med det danske politi om at få bekræftet, at det er ham, siger politiets talsmand i Malmø, Mats Karlsson til avisen, der også fortæller, at han er hos de sociale myndigheder.

Storebror fortsat forsvundet
Politiet leder stadig efter den niåriges storebror. Han befinder sig angiveligt også i Jylland, men er altså stadig ikke fundet.

Politiet undersøger stadig videoen af det angivelige overfald. Videoen, som første gang blev bragt på sydsvenskan.se, viser hvordan en sikkerhedsvagt på stationen i Malmø holder den ni-årige dreng tilbage ved at sidde oven på ham, og undervejs slår han flere gange drengens spinkle krop mod jorden i et forsøg på at få ham til at ligge roligt. Han blev efter videoen kom frem midlertidigt suspenderet.

Planen er, at brødrene skal sendes hjem til Sverige, når storebroren forhåbentligt snart er fundet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere