Nikkede skalle i 7-Eleven: Nu forlanges bandefigur fængslet

I forvejen kendt for vold - nu forlanges han varetægtsfængslet

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 33-årig mand er søndag morgen blevet anholdt, efter at han ifølge Københavns Politi har været indblandet i en voldssag i en 7-Eleven-forretning på Fælledvej på Nørrebro.

Det oplyser central efterforskningsleder Espen Godiksen til Ekstra Bladet.

Den 33-årige, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er kendt som del af den forbudte indvandrerbande LTF, er blevet anholdt for at nikke en skalle. Det gik ud over en mandlig kunde i butikken.

- Vi får en anmeldelse om vold og en aggressiv mand i 7-Eleven klokken 6.35 her til morgen. En tilstedeværende er blevet tildelt en skalle, siger Espen Godiksen til Ekstra Bladet.

Den forurettede mand kom heldigvis ikke alvorligt til skade.

Fordi den 33-årige i forvejen er kendt for vold, og fordi han har flere sager på samvittigheden, har politiet vurderet, at der er tilstrækkeligt med belastende sager mod manden til, at han kan blive forlangt varetægtsfængslet. Det vil politiet forsøge at få en dommer til at gøre i Københavns Dommervagt senere søndag.

Espen Godiksen fortæller til Ekstra Bladet, at han endnu ikke kan fortælle, hvad uoverensstemmelsen i 7-Eleven mere konkret handlede om.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere