Nu igen: Par bevidstløse af heroin-overdosis i bil med to babyer på bagsædet

Ved kvindens fødder lå en brugt kanyle ved siden af en beholder med modermælkserstatning

Vidner slog alarm, da de så en bevidstløs mand og kvinde på forsædet af en Chevrolet ved en tankstation i Sarasota i den amerikanske stat Florida. Video: Sarasota County Sheriff's Office

Flere vidner ringede til politiet, da de så en bevidstløs mand og kvinde på forsædet i en Chevrolet ved en tankstation i Sarasota i den amerikanske stat Florida onsdag den 18. januar.

Rundt om parret flød det med stoffer, og på bagsædet sad to børn på henholdsvis fem og 18 måneder. Det skriver Bradenton Herald.

Da politiet ankom, var parret, som har vist sig at være 36-årige William Ballard og 32-årige Delaney Crissinger, stadig ikke ved bevidsthed. Ved siden af en beholder med modermælkserstatning ved kvindens fødder lå en brugt kanyle.

Begge vågnede, da en betjent åbnede bildøren, og det fik Delaney Crissinger til febrilsk at forsøge at skjule en lille plastikpose med methamfetamin.

Overfor politiet har hun senere indrømmet, at hun havde både methamfetamin og en crack-pibe på sig, men hun siger, at hun ikke mindes at have gjort sprøjten, som blev fundet på bilens gulv, klar.

Ved ordensmagtens nærmere eftersyn i parrets bil fandt de en vægt, en ske, flere tomme plastikposer og 12 poser formodet heroin gemt i en kamerataske.

Det har indtil videre ikke været muligt for politiet i Sarasota at få bekræftet, at manden og kvinden er forældre til de to børn, men de er nu blevet placeret hos andre familiemedlemmer. William Ballard og Delaney Crissinger er begge sigtet for omsorgssvigt.

I september gik et billede af et andet par, som var helt væk på heroin med et lille barn på bagsædet, verden rundt.

 

1 af 2 William Ballard, 36, og Delaney Crissinger, 32, er sigtet for omsorgssvigt. Foto: Sarasota County Sheriff's Office
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere