Nu kan Emilie Meng begraves: - Jeg ved ikke, hvad jeg vil sige i min tale endnu

Torsdag bliver den 17-årige pige, der blev fundet dræbt 24. december, begravet fra Skt. Povls Kirke i Korsør

Emilie Meng blev fundet dræbt i en sø i Borup. (Foto: Per Rasmussen)

Den 17-årige Emilie Meng bliver torsdag klokken 11.00 begravet fra Skt. Povls Kirke i Korsør.

Det bekræfter sognepræst Anna Kluge overfor Ekstra Bladet.

- Jeg kan godt bekræfte, at det kommer til at ske på det tidspunkt, og at det er mig, der kommer til at begrave hende, fortæller præsten.

Emilie Meng bliver derfor begravet af den præst, der konfirmerede hende for godt tre år siden.

Emilie Meng blev fundet død juleaftensdag. (Foto: Privat/Per Rasmussen) 112 - 25. dec. 2016 - kl. 22:32 Hun konfirmerede Emilie: Vi er i chok

Ingen detaljer
Den 17-årige pige havde et tæt forhold til kirken, da hun sang i deres kor. Emilie Meng skulle have sunget salmer i kirkekoret om morgenen den 10. juli i Skt. Povls Kirke i Korsør. Men hun dukkede aldrig.

Hvordan begravelsen kommer til at foregå er endnu ikke fastlagt i detaljer, fortæller sognepræsten.

- Jeg ved ikke, hvad jeg vil sige i min tale endnu, siger Anna Kluge, der på nuværende tidspunkt ikke har flere kommentarer.

 Præsten Anna Kluge får den tunge opgave at skulle begrave Emilie. (Foto: Per Rasmussen)
Præsten Anna Kluge får den tunge opgave at skulle begrave Emilie. (Foto: Per Rasmussen)

I Facebook-gruppen 'Til minde om Emilie Meng' skriver et familiemedlem, at alle der har en relation til Emilie Meng eller familien er velkommen til at deltage i begravelsen,

' I er velkommen til at sende en tanke til Emilie og familien, ved at få sendt en blomst igennem en af de lokale blomster handler i Korsør. Så tager de sig af levering til kirken. Alle der har en relation til familien og Emilie er meget velkommen i kirken. Familien ønsker ikke pressen tilstede, da det er en lukket begravelse. Vi håber I vil respektere dette,' skriver familiemedlemmet på Facebook.

Den 17-årige Emilie Meng blev fundet i dette vandhul i Borup om eftermiddagen juleaftensdag. Det var en hundelufter, som gjorde det grufulde fund. Foto: Per Rasmussen 112 - 9. jan. 2017 - kl. 13:47 Undersøgelser trækker ud i Emilie-sagen

Ekstra Bladet har været i kontakt med efterforskningsleder Søren Ravn hos Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi, men han ønsker ikke at fortælle, hvornår den 17-årige piges lig blev frigivet.

Emilie Meng forsvandt den 10. juli om morgenen, efter hun havde været i byen i Slagelse med nogle veninder. Juleaftensdag blev hun fundet i et vandhul i Borup - 60 kilometer fra det sted, hvor hun forsvandt.

Politiet kunne efterfølgende fastslå, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere