Nu piller politiet uniformen af LTF

Kræver 109 læderveste konfiskeret under den kommende retssag om opløsning af Loyal To Familia

109 læderveste med buer og bjælker blev beslaglagt under en politiaktion. I midten LTF-præsidenten Shuaib Khan. Privatfoto
109 læderveste med buer og bjælker blev beslaglagt under en politiaktion. I midten LTF-præsidenten Shuaib Khan. Privatfoto

Når politiet i det nye år indleder sagen om opløsning af banden Loyal To Familia efter grundloven, kræver politiet også et stort lager af bandens uniformer konfiskeret.

Det fremgår af den såkaldte 'tilkendegivelse' til Københavns Byret, som er dokumentet, hvor anklagemyndigheden kræver LTF opløst ved dom efter grundlovens § 78 om foreninger, der virker ved vold.

Politiet har under efterforskningen beslaglagt et stort lager af tøj hos en fabrikant, der fremstillede uniformer til LTF, og tøjet kræves nu konfiskeret.

Ifølge dokumentet, som i dag er offentliggjort af Københavns Politi, kræves 109 læderveste med tilhørende buer, bjælker og badges konfiskeret.

Desuden kræver anklagemyndigheden fire huer og fem papirer med skitser af læderveste og oplysninger om den samlede bestilling af uniformer fra LTF konfiskeret.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor og hvornår politiet fandt de 109 læderveste, som LTF havde bestilt til sine medlemmer.

Forkyndt for LTF-ledelsen
Sagen om opløsning af LTF er blevet forkyndt for fem ledende medlemmer af Loyal To Familia, erfarer Ekstra Bladet, herunder præsidenten Shuaib 'Shebi' Khan.

'El Presidente' blev forleden udvist af Danmark i seks år efter en dom på tre måneders fængsel for trusler mod en politimand under en visitation på Nørrebro.

Krimi Politiet: Her er LTF-bandens nye kendetegn

Politiet mener, at medlemmer af LTF i et vist omfang forsøger at køre banden videre med en anden uniformering. Politiet er stødt på sorte kasketter med et hvidt 'F', der antages at stå for Familia, og mindst fire LTF'ere er nu tiltalt for at have båret 'erstatningskendetegn' for LTF.

Højesteret har afsagt dom i sagen mod LTF-lederen Shuaib 'Shebi' Khan. Han skal udvises af Danmark i seks år. Tegning: Jørgen Bitsch Krimi Berygtet bandeboss udvist: Så meget ejer familien

6. februar næste år tager Københavns Byret tager hul på den historiske sag, hvor myndighederne kræver Loyal To Familia opløst ved dom.

Banden er i forvejen ramt af et foreløbigt forbud, der blev nedlagt 4. september, og som gælder indtil dommen er afsagt.

Sidste retsdag er planlagt til 30. august næste år. Uanset resultatet kan sagen ende i både landsretten og Højesteret, fordi det er den første af sin art - og er meget principiel.

Helt til tops
Advokat Michael Juul Eriksen, der er advokat for LTF, har tidligere sagt, at han vurderer, at det kommer til at tage 'årevis' at føre sagen, da den formentlig skal hele vejen til Højesteret.

Grundlovens § 78 stk. 2 siger, at 'foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom'.

Højesteret har netop afsagt dom i sagen mod LTF-lederen Shuaib 'Shebi' Khan. Tegning: Jørgen Bitsch 112 - 20. nov. 2018 - kl. 12:02 Dom i Højesteret: Bandeleder smidt ud af Danmark

Se også: LTF-leder opholder sig i Spanien: Er stadig chef for banden