Ny advarsel fra politiet: Falske betjente ved storcenter

Tre mænd udgiver sig for at være betjente og franarrer turister penge

Foto: Colorbox
Foto: Colorbox

Københavns Politi udsender nu endnu en advarsel på twitter om falske betjente. Denne gang er det tre personer, som i storcenteret Fisketorvet udgiver sig for at politiet.

- De kontakter turister og beder om at se deres pas med den påstand, at de tjekker efter falske penge. Imens bliver turisterne franarret deres penge, siger vagtchef ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, til Ekstra Bladet.

Foto: Colorbox 112 - 24. mar. 2016 - kl. 11:41 Politiet advarer: Falske betjente på spil ved metrostation

Det er anden gang i dag, at politiet i København advarer om falske betjente. Tidligere var den gal på Ørestad metrostation, hvor tre mænd af udenlandsk udseende også udgav sig som betjente. Københavns Politi kan dog på nuværende tidspunkt ikke sige, om der er tale om de samme tre mænd.

- Men metoden er i hvert fald den samme, lyder det fra vagtchefen.

Politiet arbejder i øjeblikket på at få et nærmere signalement af røverne.

- Problemet er at vi har at gøre med turister, som selvfølgelig bliver ret rundt på gulvet efter sådan en oplevelse. Derfor har vi desværre ikke fået et fyldestgørende signalement af de tre endnu, siger Kristian Aaskov.

De falske betjente er ifølge anmeldelserne ikke iklædt uniform men går rundt i civilt. Københavns Politi opfordrer alle til at tænke sig ekstra grundigt om, hvis man bliver stoppet med lignende metoder i de områder, hvor røverne er set.

- Man skal sørge for at bede om at se ID'et og så skal man altså heller ikke fremvise penge med mindre man er sikker på, at det er politiet, der tale om, siger Kristian Aaskov.

Med informationer i sagen kan man kontakte politiet på 114.´

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere