Ny anholdelse for sexmisbrug af små piger på hotelværelse: Gav dem sprut og kokain

To mænd er fængslet for sexmisbrug af piger på 11 og 14, der var påvirkede. Hotelpersonale tilkaldte politiet

Misbruget skete, ifølge sigtelsen, på værelse 589 på Tivoli Hotel. Foto: Martin Bubandt/Polfoto
Misbruget skete, ifølge sigtelsen, på værelse 589 på Tivoli Hotel. Foto: Martin Bubandt/Polfoto

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Politiet har foretaget en ny anholdelse i sagen om seksuelt misbrug og voldtægt af to piger på 11 og 14 på et hotel i København.

I går fik en 26-årig mand anholdelsen opretholdt i tre døgn, sigtet for voldtægt mod den 14-årige pige og forsøg på voldtægt mod den 11-årige pige.

I dag blev han igen fremstillet i Københavns dommervagt og varetægtsfængslet i 27 dage, og det samme blev en 18-årig mand, som politiet anholdt i går.

Han sigtes konkret for ved udnyttelse af sin fysiske og psykiske overlegenhed, at have skaffet sig samleje med den 14-årige pige, som var beruset og påvirket af euforiserende stoffer.

Begge mænd, der er af anden etnisk herkomst, nægter sig skyldige. Den 26-årige har angiveligt forklaret til politiet, at han mente, at pigerne var over 15 år gamle.

Se også: 26-årig anholdt for misbrug af to piger på hotelværelse

Ifølge sigtelsen i Københavns dommervagt skete misbruget af pigerne på værelse 589 på Tivoli Hotel i Arni Magnussons Gade 2 i København. Det skete fra ved 22-tiden i tirsdags til ved 03-tiden om natten.

Personale fattede mistanke
Det var personale på hotellet, der tilkaldte politiet på mistanke om, at der skete noget fordækt på hotelværelset.

Pigerne er blevet videoafhørt hos politiet, og det er først og fremmest på baggrund af deres forklaringer om, hvad der skete, at mændene nu er varetægtsfængslet.

Den 26-årige blev anholdt kl. 04.10 onsdag morgen på hotellet, mens den 18-årige blev anholdt i går. Han havde forladt hotellet, da politiet ankom, mens den 26-årige blev fundet på værelse 589 sammen med pigerne. Han er i forvejen kendt af politiet.

Sigtelsen mod den 26-årige lyder, at han ved udnyttelse af sin fysiske og psykiske overlegenhed har skaffet sig samleje med den 14-årige og forsøgt samleje med den 11-årige. Den 14-årige forsynede han med kokain, hash og alkohol, mens den 11-årige fik alkohol.

Straffeloven definerer altid samleje med en person under 12 år som voldtægt.

Den 26-årige opgav voldtægten af den 11-årige, fordi det gjorde ondt på hende, lyder sigtelsen, men han 'formåede' at få begge piger til at give ham oralsex.

Den 18-årige mand sigtes for i samme tidsrum at have haft samleje med den 14-årige, mens hun var beruset og påvirket af euforiserende stoffer.

Politikommissær Bo Frederiksen, afdelingen for Personfarlig Kriminalitet, siger til Ekstra Bladet, at politiet efter fængslingen af de to mænd nu fortsætter efterforskningen, og at de to pigerne muligvis skal afhøres igen. Politiet skal også undersøge, hvordan pigerne er kommet i kontakt med mændene, og hvad de selv har fortalt om deres alder.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen