Ny skrækmappe florerer: 720 pigenavne nævnes

Navne på 720 piger har fået politiet til at undersøge ny sag om en online mappe

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En ny sag om deling af krænkende billeder kan være under opsejling.

Det skriver Berlingske på baggrund af interview med Nordjyllands Politi:

- Det handler om et onlinekatalog, som der er en historie om, men som vi aldrig har haft adgang til. Vi kan kun se en indholdsfortegnelse med en række pigenavne. Det er 720 pigenavne. Det er alt, jeg kan sige lige nu, siger Frank Olsen, vicepolitikommissær i Nordjyllands Politi, til Berlingske.

Lige nu bliver de berørte piger kontaktet med breve fra politiet.

Gennem de seneste år har der været adskillige eksempler på, at billeder af kvinder og piger er blevet delt i mapper på nettet.

Blandt andet har der været sagen om Viborg-mappen, der blev delt via sociale medier. Sagen om Viborg-mappen kom frem i 2015, og der var piger helt ned til 13-års alderen i mappen.

Ved du noget? Tip os på 1224 (alm. sms-takst) eller 1224@eb.dk

Se også: 1100 danske piger misbrugt på nettet

Christinas billeder ligger nu i det hemmelige netværks mapper på den russiske hjemmeside (Foto: Privat) Vagthund Sådan opererer det hemmelige sex-netværk

Se også: Bruger i hemmeligt sex-netværk: Jeg ved godt, at det er forkert

Et billede fra billedserien med strand-billeder, hvor gerningsmanden med sin smartphone har fulgt efter en teenagepige i bikini, taget billeder af hendes numse og delt billederne med hele verden på en lummer hjemmeside. (Foto: Privat) Vagthund Han tager numse-fotos af intetanende piger: Jeg kan godt se, at det er forkert

Se også: Letpåklædte teenagepiger svigtet af loven

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere