Nye blodige skyderier i ferie-paradis chokerer

Fire dræbt under nye skyderier i Mexico

Foto: AP
Foto: AP

Næppe er chokket efter drabene på fem personer i en natklub i det mexicanske ferieparadis Playa del Carmen i Mexico begyndt at lægge sig, før nye drab ryster turistområdet.

Tirsdag trængte bevæbnede mænd ind i statsanklagerens kontor i Cancun. Fire er blevet dræbt og endnu engang forplanter chokbølgerne sig gennem turist-området.

112 - 16. jan. 2017 - kl. 13:45 Fem dræbt i ferieparadis: Bevæbnet mand amok på natklub

Ifølge nyhedsburauet AP er det endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt  det nye angreb har forbindelse til mandagens mord under en musik festival i Playa del Carmen.

Fire dræbt
Under tirsdagens angreb blev tre angribere skudt og en politimand mistede livet.

Politifolk ved stats-anklagerens kontor. Foto: AP
Politifolk ved stats-anklagerens kontor. Foto: AP
 

Den lokale guvernør Carlos Joaquin oplyser, at endnu flere sikkerheds-styrker vil blive sendt til det urolige ferie-paradis for at dæmpe gemytterne.

Kort efter angrebet mod statsanklagerens kontor udbrød der panik i et nærliggende butikscenter, hvor folk flygtede fordi de mente, at stedet blev beskudt.

Der var dog tale om en falsk alarm og der er ikke noget der tyder på, at der blev affyret skud i shopping-centeret.

Hændelsen viser dog med al tydelighed, hvordan nerverne er flossede hos både feriegæster og indbyggere.

Pas på jer selv
De amerikanske myndigheder har opfordret amerikanske statsborgere til at passe på i ferie-området og følge anvisningerne. Samtidig  opfordres turisterne til at spørge på hotellerne om sikkerheds-forholdene, før de forlader hotel-området.

Motivet til drabene i natklubben Blue Parrot er fortsat uklart. Men der kan være tale om et narko-opgør. Borgere i Playa del Carmen beretter om øget narko-handel i ferie-området.

 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere