Nye oplysninger i benzinbombe-sag: Afghansk dreng udsat for kvæler-overfald

For to år siden blev en 15-årig dreng idømt 40 dages betinget fængsel for trusler og vold mod brandoffer

Ved du noget? Tip os på mail 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst).

Dramatiske konfrontationer mellem unge på Mølleskolen i Ry er ikke et nyt fænomen.

Det 16-årige offer for fire drenges angreb med en brændende benzinflaske mandag aften ved Ry Hallerne har nemlig tidligere været udsat for både trusler og vold, skriver Midtjyllands Avis.

For to år siden blev en 15-årig dreng idømt 40 dages betinget fængsel for trusler og vold mod brandofferet fra i mandags.

Fire drenge sidder varetægtsfængslet og sigtet for grov vold mod en afghansk 16-årig, som er blevet forbrændt på 50 procent af kroppen fra livet og ned. (Foto: Ernest van Norde) 112 - 8. feb. 2017 - kl. 21:00 Far i sag om brand-attentat: Den afghanske dreng burde være smidt ud for længst

Overfaldet fandt sted, mens den dengang 13-årige dreng sad på gangen på Mølleskolen. Her fik en to år ældre elev øje på ham og gik hen imod med en saks i hånden.

Ifølge avisen opdagede en lærer dog, hvad der var ved at ske og fik eleven til at smide saksen igen. Men episoden stoppede ikke med det.

Da læreren var væk, vendte den ældre elev tilbage og råbte ind i hovedet på drengen, at han ville slå ham ihjel.

Derefter tog den to år ældre dreng ham om halsen og klemte så hårdt og længe, at offeret var tæt på at miste bevidstheden.

Den 15-årige dreng begrundede efterfølgende i retten sit angreb med, at han i længere tid var blevet chikaneret og provokeret af den anden dreng.

Fire drenge fra 9. klasse på Mølleskolen i Ry er blevet varetægtsfængslet i fire uger. De er sigtet for at have sat ild til en klassekammerat med en molotovcocktail. Foto: Polfoto/Ernst Van Norde 112 - 9. feb. 2017 - kl. 07:43 Afghansk dreng sat i flammer: 'Vi har ingen problemer med integration'

Opgøret i mandags er ifølge de foreløbige oplysninger også udløst af en konflikt.

I løbet af dagen havde der ifølge Midtjyllands Avis' oplysninger under et gruppearbejde været en strid mellem brandofferet og de fire drenge, som alle går i 9. klasse.

For at få en afgørelse på striden valgte de at mødes på parkeringspladsen mellem Ry Hallerne og Ry Tennisklub, hvor drengene smed benzinflasken ind mellem benene på modparten.

Foto: All Over Press Danmark Politik - 8. feb. 2017 - kl. 11:40 Heftig debat efter benzin-attentat: 'Bjerrehuus - du manipulerer'

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere