Nye oplysninger om kendt storsvindler: Lod ungt offer chatte med opdigtet datter

Første sex-dom til den berygtede bondefanger Casper Rieper-Holm

40-årige Casper Rieper-Holm har en lang karriere som platugle og bondefanger bag sig. Eksempelvis forsøgte han score Slagelse Håndboldklub ved at give den som en halv-amerikansk rigmand, der ville redde den kriseramte klub. Det kostede klubben dyre lærepenge. Nu står han også til en dom for sex med en mindreårig. Producer Martin Stig Lorentsen

40-årige Casper Rieper-Holm var ikke mange minutter om at acceptere dommen på tre års fængsel for samlejer med en mindreårig, da retten i Aalborg i går kendte ham skyldig i det seneste anklageskrift.

En dom i den seksuelle straffezone er ny for den midaldrende platugle, der hidtil har høstet sine trofæer for bedrageri, dokumentfalsk, tyveri og vold. At han nu også er dømt for sex med en mindreårig, bekom ham ikke vel.

- Det var dybt godnat, kan jeg godt se, lød det fra den 40-årige, der midtvejs i sit liv endnu har til gode at have et fast arbejde.

40-årige Casper Rieper-Holm har en lang karriere som platugle og bondefanger bag sig. Eksempelvis forsøgte han score Slagelse Håndboldklub ved at give den som en halv-amerikansk rigmand, der ville redde den kriseramte klub. Det kostede klubben dyre lærepenge.
Nu står han også til en dom for sex med en mindreårig. (Privatfoto) 112 Udspekuleret storsvindler dømt: Er kendt fra radio og film
Fiktiv chat på Facebook
Anklagerens gennemgang af materialet fra den indtil nu hermetisk lukkede sag viser, at Casper Rieper-Holm under sit hektiske forhold til sin daværende kærestes 13-årige datter i 2016, snød den unge pige.

Han bildte både hende og hendes mor ind, at han selv havde en jævnaldrende datter ved navn Maria Isabella. Og han syntes, at pigerne skulle chatte på Facebook.

I 'Marias' navn oprettede Rieper-Holm en lukket profil, hvor de to teenagere flittigt skrev til hinanden gennem et par måneder. Kærestens datter viste stort behov for at betro sig til 'Maria', som hun i sagens natur aldrig kom til at møde.

Men hun øste ud af sit hjerte uden at ane, at det var hendes mors 25 år ældre kæreste, hun skrev til - og om.

- Pigen var tryllebundet af Casper Rpeier-Holm, sagde anklager Peter Rask.

40-årige Casper Rieper-Holm har en lang karriere som platugle og bondefanger bag sig. Eksempelvis forsøgte han score Slagelse Håndboldklub ved at give den som en halv-amerikansk rigmand, der ville redde den kriseramte klub. Det kostede klubben dyre lærepenge.
Nu står han også til en dom for sex med en mindreårig. (Privatfoto) 112 Mor tog sit liv, efter kendt storsvindler havde sex med hendes 13-årige datter
Sagen skåret til
Under retsmødet sad den 40-årige vanekriminelle bondefanger jævnligt og søgte øjenkontakt med de fremmødte pressefolk. Han kiggede dem intenst i øjnene et par sekunder for så  at at dreje blikket væk igen.

Under efterforskningen er sagen blevet stærkt skåret til. En lang række elementer af økonomisk karakter er blevet sorteret fra. Deriblandt sagen om en kostbar Audi Q7 til knap 1,2 mio. kroner, som Rieper-Holms daværende kæreste pludselig stod som køber af.