Nye oplysninger om skuddrab

Københavns Vestegns Politi søger vidner, der har set den nu dræbte 25-årige mand fredag aften i Avedøre

En 25-årig blev fundet dræbt lørdag morgen i Brøndby Strand. Politiet undersøger nu, om der er sammenhæng mellem drabet og skyderiet onsdag i Høje-Taastrup. Video: Anthon Unger.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Det var tidligt lørdag morgen, at en 25-årig mand blev fundet skudt og dræbt af en hundelufter på et grønt område ved Strandesplanaden og Tybjergparken i Brøndby Strand.

Politiet har ikke kunnet fastslå et præcist gerningstidspunkt, men formodningen er, at han er dræbt fredag aften.

Politiet frigiver nu nye detaljer om det 25-årige drabsoffers færden, før han blev slået ihjel.

Deres efterforskning har vist, at den nu dræbte ankom med taxa til Avedøre Station fredag aften omkring klokken 19.45 og løb gennem stationshallen og ud ved Store Hus-siden for herefter at løbe til venstre langs stien mod kanalen.

Politiet undersøger gerningsstedet, hvor den 25-årige blev fundet dræbt af en hundelufter. Foto: Anthon Unger 112 Undersøger om der er sammenhæng mellem to skyderier på Vestegnen

'Det er politiets opfattelse, at manden efterfølgende er fortsat langs med stien ved kanalen forbi vold-terrænet og over motorvejen til området, hvor han blev fundet dræbt', skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

112 Politi efterforsker skuddrab på 25-årig mand

De vil gerne høre fra vidner, der ved noget eller har set den nu dræbte 25-årige mand fredag aften i Avedøre.

Politiet er også til stede med efterforskere på på togstationen, stien og ved volden i aften mellem klokken 19.30 og 20.30 på ugedagen for drabet.

Den dræbte beskrives som mellemøstlig af udseende, 180 cm høj, kraftig af bygning og med stort sort fuldskæg. Han var iført en grå hættetrøje med hætte trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.

Vicepolitiinspektør Peter Malmose har tidligere sagt, at noget tyder på, at der er tale om et opgør i et kriminelt miljø, men at det er for tidligt at konkludere noget endeligt om motiver.