Nyfødt baby fundet i skraldepose

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har fundet en nyfødt baby i en skraldepose. Efter sigende har babyen det godt og er bragt til hospitalet

Politiet er massivt til stedet i området omkring Grantofteparken i Balleruop, hvor en baby er fundet i en skraldepose mellem to containere (Video: Kenneth Meyer)

Har du oplysninger i sagen? Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. sms-takst).

En beboer i Grantofteparken i Ballerup har gjort uhyggeligt fund, da vedkommende lørdag eftermiddag fandt en nyfødt baby i en pose mellem to containere.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

-  Vi har kl. ca. 1530 fundet et spædbarn efterladt på Baltorpvej i Ballerup. Der er tale om en nyfødt pige, der er i live og efter omstændighederne har det godt, fortæller vagtchef Jens Møller til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet har den lille pige maksimalt ligget i posen i et døgn og er angiveligt helt nyfødt.

To mænd fandt baby
Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Carsten Jansson oplyser til Ekstra Bladet, at det var to mænd, der fandt den lille pige.

De havde været ude at handle og skulle smide noget affald ud, da de fandt den lille pige. De tager hende med op i deres lejlighed og ringer efter ambulance og politi med det samme, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Samtidig oplyser han, at moren til barnet formentlig ønskede at barnet skulle findes, da de efter al sandsynlighed havde anbragt babyen nede i containerne, hvis de ville skjule noget

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet har spærret hele området af og i øjeblikket arbejder på at sikre spor.

Pigen er nu blevet bragt til Rigshospitalet, og lægerne melder om, at babyen er både sund, rask og velskabt.

Politiet har endnu ikke noget spor af forældrene til barnet, ligesom de heller ikke ved, hvorfor pigen er blevet efterladt.

- Men vi formoder, at der er tale om en desperat kvindes råb om hjælp, oplyser politiet.

Derfor søger Københavns Vestegns Politi vidner, som har set noget omkring adressen det seneste døgn, Kontakt venligst Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller på 114, oplyser politiet.

Den lille pige blev fundet mellem disse to containere. (Video: Kenneth Meyer)

Se indsatsleder ved Københavns Vestegns Politi, Peter Bauer, fortælle om sagen. (Video: Kenneth Meyer)

1 af 2 Politiet er massivt til stedet i området omkring Grantofteparken i Ballerup, hvor en baby er fundet i en skraldepose mellem to containere (Foto: Læserfoto)
2 af 2 Politiet er massivt til stedet i området omkring Grantofteparken i Ballerup, hvor en baby er fundet i en skraldepose mellem to containere (Foto: Læserfoto)