Nyt knivstikkeri i Sandholm

Tre drenge anholdt efter slagsmål

En 17-årig dreng blev i aftes bragt til behandling på Rigshospitalet efter et internt opgør i Sandholmlejren.

Den 17-årige blev behandlet for knivlæsioner, men Nordsjællands Politi ønsker ikke i øjeblikket at give nærmere oplysninger om skadernes omfang.

Politiet blev alarmeret kort før 18.30, da fire – fem personer var kommet i voldsomt slagsmål på centret og man anholdt på stedet tre drenge i alderen 15, 16 og 17 år, der alle sættes i forbindelse med knivstikkeriet.

Henrik Suhr, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, siger til Ekstra Bladet, at det endnu ikke er afgjort, om de tre skal fremstilles i grundlovsforhør.

Han ønsker i øvrigt ikke at udtale sig om baggrunden for overfaldet.

- Vi foretrækker først at vurdere, om vi vil kræve en eller flere af de anholdte varetægtsfængslet, siger han.

I givet fald vil grundlovsforhøret foregå i Retten i Hillerød.

Her føres den 25-årige palæstinenser væk efter angrebet på den svenske justitsminister Morgan Johansson den 23. marts i år. (Foto: Bosse Nilsson) 112 - 1. okt. 2015 - kl. 19:11 Såret betjent ringede selv til sin kone efter drabsforsøget i Sandholm

Her bliver den svenske minister overfaldet af manden, der er sigtet for at have stukket en dansk betjent ikke mindre end tre gange (Foto: Bosse Nilsson/Kristianstadsbladet) 112 - 30. sep. 2015 - kl. 17:48 Her angriber sigtet asylansøger svensk minister

Se også: DF: Spær afviste radikaliserede asylansøgere inde

Den 25-årige palæstinenser har et profilbillede af en 'ensom ulv' på Facebook og et foto af betjente i dækning under terrorangrebet i København den 14. februar. 112 - 1. okt. 2015 - kl. 08:38 Sigtet for drabsforsøg på betjent: Var han inspireret af terroristen Omar?

112 - 29. sep. 2015 - kl. 06:30 Betjent stukket ned i Sandholmlejren