Nyt spor i sagen om Niels’ forsvinden

Det hidtil varmeste spor efter den forsvundne forretningsmand Niels Joachim Nicholaisen er blevet fundet i weekenden

Sådan sagde sønnen omkring sin fars forsvinden tilbage i februar

Familien har ikke opgivet håbet om at finde og få en afklaring i sagen om den 73-årige Niels Joachim Nicholaisens forsvinden.

Han har nu været væk i mere end seks uger.

Men en eftersøgning i sidste weekend har resulteret i forsvindings-mysteriets hidtil varmeste spor.

Sønnen Jesper Nicholaisen siger til Ekstra Bladet, at private dykkere, som hjalp familien med eftersøgningen, søndag aften fandt Niels Nicholaisens mobiltelefon i havet uden for Marselisborg Lystbådehavn.

-  Vi er i forvejen i et følelsesmæssigt stormvejr, så når sådan noget her sker, så bliver man både frustreret, men også enormt lettet over, at man endelig finder et spor, lyder det fra Niels Nicholaisens søn, Jesper.

- Det gør, at vi måske kan koncentrere os om et specifikt område. Det kunne jo være, han lå der et sted, lyder det fra sønnen.

Niels Joachim Nicholaisen. (Foto: Privtfoto) 112 - 12. mar. 2016 - kl. 17:53 Erhvervsmanden Niels som sunket i jorden

Niels Joachim Nicholaisen. (Foto: Privtfoto) 112 - 12. mar. 2016 - kl. 12:51 Familie leder en sidste gang efter forsvunden erhvervsmand

Store eftersøgninger i det område til lands og til vands og ved hjemmet har ikke ført til resultat, undtagen mobiltelefonen, som nu giver anledning til yderligere tankespind hos familien.

- Det sætter en masse teorier i gang. Har han haft den i lommen, og er den simpelthen faldet ud i vandet, hvis han er drevet rundt? Har nogen forsøgt at bortskaffe mobilen, fordi min far har vært udsat for noget kriminelt?, siger Jesper Nicholaisen.

Missing People har i samarbejde med familien og politiet stået for store eftersøgninger, siden forretningsmandens forsvinden i begyndelsen af februar.

- Efter fundet af mobiltelefonen arbejder politiet nu på at undersøge dens indhold, så vi måske kan få et bedre billede af, hvad Niels foretog sig i tiden op til sin forsvinden, siger formand for Missing People, René Nielsen.

Se også: Niels forsvundet på 10. døgn: Politiet har sporet hans telefon

Se også: Dansk forsvunden erhvervsmands familie: Uvisheden er det værste

Han bekræfter overfor Ekstra Bladet fundet af telefonen og siger, at meget peger på, at Niels Nicholaisen har været udsat for en ulykke. Det er også den teori, familien har taget til sig.

- Jeg har efterhånden valgt at forene mig med den tanke, at han måske har fået et ildebefindende og så er faldet i vandet nede ved havnen, siger Jesper.

I weekenden vil dykkere igen afsøge havneområdet i Aarhus.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere