Nyt voldsomt knivstikkeri i Sverige: Tre personer såret

Tre personer er mandag middag blevet stukket ned i Norrköbing. Svensk politi har anholdt en person

Hør om sagen og se billeder fra området her

Tre personer er mandag omkring middags tid blevet stukket med kniv i det centrale Norrköping. Der er tale om en 21-årig kvinde, en kvinde i 40'erne og 24-årig mand, hvor den ene af kvinderne var tigger.

Ifølge det svenske medie NT.se blev en mand stukket med en kniv i ryggen nær det lokale bibliotek i byen.

Aftonbladet fortæller, at politiet er massivt tilstede på gerningsstedet, der er overdænget med blod. Det var tilsyneladende et tilfælde, at politiet opdagede de voldsomme overfald.

Ifølge talsmanden for det lokale politi, Fredrik Kliman, var en patrulje på vej til en anden opgave, da de opdagede den sårede person.

- De vurderede, at skaderne var så slemme, at ambulancer skulle tilkaldes, siger Fredrik Kliman til Aftonbladet.

Kort derfra blev endnu to såret personer fundet. Alle tre er kørt til hospitalet, og det forlyder, at to af personernes situation er kritisk. Et øjenvidne fortæller til Aftonbladet, at en af kvinderne blev stukket adskillige gange i halsen.

- Jeg hørte en kvinde, som råbte højt, lige udenfor min arbejdsplads. Hun havde fået flere knivstik og blødte kraftig. Længere nede lå en yngre kvinde og blødte, fortæller personen til Aftonbladet.

Politiet mangler stadig at finde frem til motivet, men de oplyser, at intet tyder på, at de tre tilskadekomne kender hinanden. De mener heller ikke, at der er en kobling mellem de tre personer og gerningsmanden.

- Jeg kan ikke sige andet, end de er blevet angrebet med et våben. Vi mangler fortsat at afhøre en del vidner og ønsker ikke at putte ord i deres mund, siger Fredrik Kliman.

Ifølge NT.se har politiet anholdt en person, man mistænker for at være gerningsmanden.

Vidne: Både mænd og kvinder
Ifølge 23-årige John Bengtsson, der var på vej hjem fra skole, var det et voldsomt syn, der mødte ham ved biblioteket:

- Folk sad og græd. Der var blod på jorden. Så så jeg, de var ved at hjælpe en kvinde, der blødte voldsomt. Der var et andet vidne, der fortalte mig, at hun var blevet skåret i ryggen, siger John Bengtsson til Expressen.

Den unge mand vidste intet om, hvad der var sket.

- Stikkeriet var sket lige før, jeg kom. Jeg så en politibil køre fra stedet i høj fart, det var først, da jeg kom derhen, jeg forstod, hvad der var sket. Ofrene lå cirka med 50 meter mellem hinanden, siger han.

Ekstra Bladet følger sagen...