Øjenvidne til Ekstra Bladet: Jeg hørte flyet styrte

Ekstra Bladet møder campingpladsejer, der er nabo til nedstyrtningsstedet i de sydfranske alper

Her kan du høre, hvad Pierre Polizzi oplevede (foto: Jakob Jørgensen / reporter: Nanna C. Pedersen)

RIOCLAR, FRANKRIG (Ekstra Bladet): Campingpladsejer Pierre Polizzi bor få kilometer fa stedet, hvor Germanwings-flyet tirsdag formiddag styrtede ned i de sydfranske alper.

Franskmanden er stadig dybt berørt og får tårer i øjnene, når han fortæller om den øredøvende lyd, han hørte fra flyet, umiddelbart inden det blev knust mod en klippevæg.

- Jeg hørte en lyd om formiddagen cirka klokken 11. Jeg troede, at det var et kampfly og gik ud og kiggede, men jeg kunne ikke se noget fly, og det var lidt mærkeligt, for det plejer jeg at kunne.

- Men lyden var der stadig og forsvandt mod nord. Jeg undrede mig meget over lyden, siger Pierre Polizzi, der lidt senere fandt ud af, at der var sket et flystyrt i området.

- Jeg går ind på Google Earth og kan se, at styrtet er sket cirka seks kilometer fra mit hjem, fortæller Pierre Polizzi og bliver igen overmandet af følelser.

Pierre Polizzi ejer Camping Rioclar i de sydfranske alper. (Foto: Jakob Jørgensen)
Pierre Polizzi ejer Camping Rioclar i de sydfranske alper. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Ekstra Bladets udsendte fortæller, at Pierre Polizzis campingplads ligger mellem to høje bjerge. Selve nedstyrtningsstedet befinder sig i et ufremkommeligt område.

- Det bliver svært at komme derud. Der er ingen veje, og bjergene er snedækkede og meget vanskelige at komme igennem, fortæller Pierre Polizzi til Ekstra Bladet.

Der var 150 personer om bord på flyet, som var på vej fra Barcelona til Düsseldorf, da det af ukendte årsager kom i vanskeligheder og styrtede ned.

Luftfartsselskabet Germanwings har endnu ikke offentliggjort en liste over de 144 passagerer og seks besætningsmedlemmer. Der var dog mindst en dansker om bord, oplyser Udenrigsministeriet Borgerservice onsdag morgen.

Ved du noget? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.


Vragrester er spredt ud over ulykkesstedet i Alperne (video: Ritzau)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere