Øjenvidne til flyulykke: Det fløj meget lavt i bjergene

En fransk hotel-ansat så flyet kort før, det styrtede ned i Alperne

Fly nummer 4U9525 nåede aldrig at lande i Düsseldorf. OBS: Ingen af flyene i videoen er det styrtede. (Foto: AP/privat)

Ved du noget om sagen? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

En hotelmedarbejder i den franske alpeby Digne kiggede op og så et German Wings-fly kort før det styrtede ned i de franske alper tirsdag formiddag, skriver BBC.

- Flyet fløj meget meget lavt, siger William ifølge BBC radio.

Flyet 4U9525 styrtede ned med 144 passagerer og seks besætningsmedlemmer om bord på, oplyser German Wings, der er et datterselskab i Lufthansa.

Alle personer om bord frygtes omkommet, oplyser den franske præsident, François Hollande, til flere medier. Der er endnu ikke bekræftede omkomne, men præsidenten 'frygter', at alle er døde.

Ifølge øjenvidnet er der helikoptere ved ulykkesstedet, men selve bjærgningen af omkomne og eventuelle overlevende er svær.

Flyet var på vej fra Barcelona til Düsseldorf inden det styrtede ned ved Digne-Les-Bains, skriver Bild.

Efter flyet lettede steg det til 38.000 fod, før det begyndte en nedstigning med 3000-4000 fod per minut, hvilket er normalt, oplyser overvågningssiden Flightradar24.

Flyet 4U9525 styrtede ifølge flightradar24 ned omkring 46 minutter efter, at det lettede fra Barcelona. Signalet forsvandt på radaren, da flyet var omkring 2000 meter oppe klokken 09.41.

- Piloten sendte et nødsignal ud lige før, at det ramte ind i et 3000 meter højt bjerg i Alperne, skriver den franske korrespondent fra The Independent.

Oplysninger om nødsignalet og den sidst kendte højde på radaren stemmer overens med, at der er fundet vragrester i 2000 meters højde ifølge det franske indenrigsministerium.

Lufthansas chef Carsten Spohr skriver på Twitter, at de endnu ikke ved, hvad der er sket med flyet. Hvis det frygtede bliver bekræftet, så er det en sort dag for Lufthansa. Vi håber at finde overlevende, skriver han.

Ved du noget om sagen? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Live Blog Flystyrt i Alperne
 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere