Olsen Banden-indbrud i storcenter

Der har været indbrud hos Elgiganten på Fisketorvet i København

Tyvene borede hul i en væg ind til Elgiganten. Video: Local Eyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En indbrudsbande har natten til søndag boret sig adgang til at lave indbrud i Elgiganten på Fisketorvet i København.

Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

Vagtchef hos Københavns Politi, Henrik Svejstrup, fortæller til Ekstra Bladet, at politiet fik anmeldelsen om indbrud klokken 04.05 søndag.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at en betjent har fortalt, hvordan tyvene på bedste Olsen Banden-måde har skaffet sig adgang ved at bore hul i en mur.

Tidligere på søndagen ønskede Københavns Politi, hverken at be- eller afkræfte, om der er boret hul i muren, men som det fremgår af videoen øverst i artiklen, så er det tilfældet, hvilket politiet søndag eftermiddag også bekræfter:

- Vi kan konstatere, at der er et hul i væggen, men hvad der helt præcist er sket, det er vi stadig i gang med at efterforske, oplyser efterforskningsleder René Bro over for Ekstra Bladet.

Ifølge Københavns Politi er der i bedste Olsen Banden-stil brugt en stjålen stor kassevogn, som indbrudstyvene har brugt til at dække af, hvor de er kommet ind i bygningen.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet har tyvene skaffet sig adgang til Elgiganten via et personaletoilet.

Politiet er fortsat i gang med efterforskningen og har derfor ikke yderligere kommentarer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere