Opgiver jagten på Stein Baggers millioner

Kreditorer fra Stein Baggers konkursbo har opgivet at jagte den forsvundne formue i USA. Det skriver Børsen.

Hør her hvorfor jagten på de forsvundne millioner nu bliver indstillet.

Kammeradvokaten Boris Frederiksen må opgive sin jagt i USA efter penge fra Stein Baggers svindelformue. Det skriver erhvervsavisen Børsen.

For otte måneder siden indledte Boris Frederiksen et forsøg på at finde og hente penge til IT Factorys kreditorer i USA.

Men jagten har ikke kastet noget mærkbart af sig, og derfor har kreditorerne kastet håndklædet i ringen.

Børsen har set et dokument sendt til en amerikansk domstol fra Boris Frederiksens amerikanske advokat Farrington Yates, hvori det står klart, at kreditorerne ikke gider betale for en yderligere jagt.

- Efter konsultation med IT Factorys kreditorer vil den udenlandske repræsentant (Kammeradvokaten, red.) ikke efterforske potentielle krav eller mulige måder at tilvejebringe midler på i USA yderligere, står der.

Her ses Britta Nielsen under en hesteauktion i 2007. På det tidspunkt er svindlen i følge politiet allerede godt i gang.  FOTO: Ridehesten.com Plus Det ufattelige dobbeltliv: Britta helt privat

Oplysningen bekræftes af Danske Bank, der er IT Factorys største kreditor med over en kvart milliard i klemme.

I en mail til Børsen skriver pressechef Kenni Leth, at et yderligere forsøg på at hente de tabte millioner vil være for dyrt og har for tvivlsomme udsigter.

IT Factory var en erhvervssucces, indtil det hele blev afsløret som et svindelnummer i 2008, og direktør Stein Bagger forsvandt på en forretningsrejse.

Han blev siden idømt syv års fængsel for svindel. Han blev prøveløsladt i 2014.

Stein Bagger i sin storhedstid. Han fortæller i bogen, at han utrolig gerne ville have anerkendelse for på den måde at kompensere for alt det, som han ikke syntes, at han kunne. Foto: Michael Altschul/Visuel-Medie Krimi Nu afslører Stein Bagger: Sådan begyndte jeg at forfalske underskrifter

Se også: Stein Bagger taler ud i første interview i otte år: Derfor kører jeg Porsche

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere