Overrasket Don Ø om tocifret millionkrav: Det bekymrer mig ikke

Rederiet Clipper Group A/S har fremsat et krav på 83 millioner kroner mod Parken. En regning, der kan ende hos den tidligere ledelse og Don Ø. Hovedpersonen, tager dog sagen med ophøjet ro

Da retssagen startede sidste år udnyttede Flemming Østergaard muligheden for at lange ud efter Ekstra Bladet. Se episoden her.

Tidligere på aftenen offentliggjorde Parken Sport og Entertainment en meddelelse til Fondsbørsen, hvor man oplyser, at selskabet Clipper Group A/S kræver knap 83 millioner kroner i erstatning fra selskabet i forbindelse med en aktiehandel mellem de to selskaber, der skete tilbage i 2008.

Parken Sport & Entertainment har dog ingen planer om at betale det store millionbeløb.

Skulle man tabe en eventuel sag mod Clippers Group, vil man i stedet skubbe aben videre til den tidligere ledelse af Parken Sport & Entertainment, der tilbage i 2008 stod for salget af aktier til Clipper Group. Det oplyser man i meddelelsen.

Dermed kan den tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard samt tidligere direktør Jørgen Glistrup se frem til at få et millionkrav kastet i ansigtet.

Rolig Don Ø
Hovedpersonen selv, tager dog den nye udvikling i sagen med ophøjet ro:

- Jeg tager det stille og roligt og afslappet. Der er ikke så mange problemer i det, siger han til Ekstra Bladet, til spørgsmålet om, hvordan han har det med det nye millionkrav.

- 83 millioner lyder som en del problemer. Hvad får dig til at sige, der ikke er mange problemer i det?

- Jeg er bare overrasket i ordets bogstaveligste forstand. Jeg er netop landet fra USA og har lige hørt om sagen. Jeg har været hjemme en halv time og har ikke haft mulighed for at kigge på det. Jeg kan ikke udtale mig om noget, jeg ikke har læst og uddyber:

- Jeg bliver nødt til at sætte mig ind i det. Jeg hører, der er sendt et brev, og det brev har jeg ikke fået endnu. Jeg har ikke yderligere kommentar til sagen, før jeg har læst brevet og sat mig ordentligt ind i kravet, lyder det fra Don Ø.

Frygtede forældelse
Ledelsen af Clipper Group frygtede, at sagen mod Parken Sport og Entertainment ville blive forældet. Derfor har man på trods af, at sagen mod de to tidligere ledende figurer er anket til Landsretten, valgt at indgive erstatningskravet:

- Efter vi har læst Byrettens dom igennem og vurderet, hvad der er sagt og gjort i den sag, mener vi der er grundlag for at rejse et erstatningskrav, fortæller finansdirektør Flemming Steen.

- Vi er bange for, vi fortaber vores rettigheder, så sagen bliver forældet, før den er afgjort. Derfor rejser vi kravet nu og afventer ikke ankesagen. Vi ønsker ikke, kravet falder for en forældelsesfrist, uddyber han overfor Ekstra Bladet.

Parken tavs
Ekstra Bladet har tirsdag aften været i kontakt med pressechef i Parken Sport & Entertainment, Jes Mortensen.

Han oplyser, at man ikke har yderligere kommentarer til sagen udover den netop udsendte selskabsmeddelse.