Påkørte betjent efter fælge-tyveri

20-årig mand fra Randers anholdt i nat

Det var i dette område i Renders betjenten blev påkørt. Foto: Google Maps
Det var i dette område i Renders betjenten blev påkørt. Foto: Google Maps

Det gik noget hårdt for sig, da en en 20-årige mand tidligt fredag flygtede efter at have stjålet nogle alu-fælge i Randers.

- Under flugten påkørte manden en civilklædt betjent, som måtte på skadestuen med knubs, beretter vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi.

En 20-årig mand blev senere anholdt på sin bopæl i Randers.

Den civile patrulje bemærkede ved 00.45 tiden på Glarbjergvej i Randers en personbil, som havde fået afmonteret 2 alufælge. Der var samtidig en anden personbil i nærheden, hvor de afmonterede fælge lå i bagagerummet.

Ventede på stedet
- Betjentene afventede på stedet, at en gerningsmand ville dukke op, hvilket skete kort efter. Manden - en 20 årig mand fra Randers-området - kom løbende til stedet og sprang ind i bilen og kørte fra stedet.

Den ene betjent forsøgte at standse bilen, hvilket medførte, at føreren kørte direkte mod betjenten, som nåede at springe til side. Han blev dog ramt på højre side. Bilen forsvandt herefter fra stedet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet nåede at snuppe registreringsnummeret på den flygtende bil.

Betjenten blev behandlet på skadestuen.

Blev anholdt
- Vi kunne klokken  02.30 foretage anholdelse af gerningsmanden på bopælen, hvor han erkendte de faktiske omstændigheder.

Han sidder nu på Politigården i Randers, hvor han sigtes for en række overtrædelser af straffeloven - herunder at udsætte andres liv eller førlighed for fare, oplyser vagtchefen.

Senere fredag bliver der taget stilling til, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere