Påkørte cyklist: Flugtbilist kørte i en Tesla

Politiet kan indsnævre søgning efter flugtbilist markant og opfordrer personen til at melde sig selv

Flugtbilisten, der kørte en ældre mand ned natten til fredag, kørte i en Tesla, fortæller politiet. En bil, der ikke uden videre forsvinder i mængden - se bare her (OBS: Manden på billedet er hverken flugtbilist eller offer, men Ekstra Bladets bilanmelder, Anders Berner).

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er stadig på jagt efter den person, der natten til fredag kørte en ældre, mandlig cyklist ned i Slagelse.

Påkørslen skete klokken 03.56 på Valbyvej.

En bilinspektør har i de tidlige morgentimer været på ulykkesstedet, og her har man gjort et vigtigt fund, der kan hjælpe med at finde frem til flugtbilisten.

Først troede man, at flugtbilisten kørte i en BMW, men inspektøren har fundet dele fra en bil af mærket Tesla. En meget dyr el-bil, der ikke er voldsomt mange ejere af i Danmark

Se også: Ældre mand påkørt: Bilist flygtede fra stedet

Og det indsnævrer eftersøgningen gevaldigt, siger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Det må vi sige, det gør. Dem kører der jo ikke mange af på vejene, så det hjælper helt sikkert i forhold til at finde personen, siger vagtchef Ove Christoffersen.

Dermed har politiet et vigtigt værktøj i jagten på flugtbilisten.

- Nu vil vi lige afvente og se, om vi får nogle henvendelser fra vidner. Ellers kan vi foretage nogle søgninger i forbindelse med bilmodellen, fortæller vagtchefen, der håber, at Tesla-ejeren selv henvender sig til politiet.

- Jeg vil bestemt opfordre personen til at melde sig selv.

Vidner kan kontakte politiet på 114.

Den ældre mand blev efter ulykken bragt til hospitalet. Ifølge politiet pådrog han sig skader i hovedet, men de skulle ikke være livstruende, og han var også ved bevidsthed, da ambulancen ankom.

Undersøgelserne har vist, at Tesla-bilisten påkørte ham bagfra.

- Manden kom cyklende med retning ind mod Slagelse centrum. På Valbyvej bliver han påkørt bagfra. Den pågældende bilist foretager så en u-vending og kører nordpå ud af Slagelse, siger vagtchefen.

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)