Pædofili-tiltalt: - Det var bare fantasier

Purunge piger chatter om voldtægt og dominans på nettet, siger 49-årig. Men det skulle aldrig blive virkelighed

Den 49-årige har erkendt 11 af de 25 pædofile forbrydelser, som han er tiltalt for. (privatfoto)
Den 49-årige har erkendt 11 af de 25 pædofile forbrydelser, som han er tiltalt for. (privatfoto)

Københavns Byret (Ekstra Bladet): Hans chat med purunge piger på Facebook og internettet var bare en virkelighedsflugt og fantasier. Det var aldrig meningen, at han fysisk skulle mødes med pigerne. Det skete kun en gang med en 14-årig pige, som han troede var 18 år gammel.

Sådan forklarede en 49-årig forretningsmand fra Nordsjælland i Københavns Byret, hvor han er tiltalt for blandt andet voldtægt, afpresning og blufærdighedskrænkelser mod 15 piger i alderen 13 - 16 år, som han chattede med på nettet.

Se også: Tiltale: Pressede 15 unge piger til sex

Den 49-årige udgav sig for at være direktør, marketingschef og fotograf og brugte navne som Martin, Kim, Jan, Jason, Dan, Vincent og flere andre. Ifølge tiltalen lovede han pigerne model-karrierer og penge, op til 30.000 kr., hvis de stillede sig til rådighed.

Før spillede han poker
Den 49-årige har forklaret, at han begyndte at chatte med piger for 10 år siden, men det blev mere intensivt, da han stoppede med at spille poker, som kostede ham alt for mange penge.

Hans ægteskab var i krise og hans virksomhed led økonomisk af finanskrisen, så han begyndte at chatte med piger på Ofir.dk:

- Det var fantasier, som aldrig skulle blive til virkelighed, sagde den 49-årige, der hævder, at mange piger kontaktede ham, fordi de også havde fantasier om voldtægt og dominans.

- Jeg havde brug for at komme væk fra stress og problemer, men det skulle aldrig blive til mere end chat, siger den 49-årige.

- Det var spændende, og jeg så ikke noget forkert i at chatte med piger over 15 år, som jeg troede de alle var, sagde den 49-årige.

Se også: Tiltalt for afpresning af småpiger: I dag starter retssagen

Alligevel mødtes han med en 14-årig mentalt handicappet pige, som han samlede op i sin bil ved Østerbro Stadion, hvor han gav hende bind for øjnene og to gange havde sex med hende. Ifølge tiltalen var der tale om voldtægt.

- Jeg syntes, det var spændende at møde en pige, som jeg havde chattet med i lang tid, forklarede den 49-årige. Han mente, at den 14-årige var 18 - og hun var mere moden end hans egen datter på samme alder.

- Jeg blev utroligt ked af det, da jeg fandt ud af, hvor gammel hun var, sagde den 49-årige.

14-årig ville selv
Han afviser, at han havde samleje med den 14-årige, men kun oralsex. Og det var hendes egen fantasi, at hun skulle have bind for øjnene, forklarede han.

I retten afviser den 49-årige, at han havde mistanke om, at den 14-årige var mentalt handicappet. Hun blev video-afhørt hos politiet, fordi hun mentalt blev bedømt yngre end 14 år og ikke var egnet til en almindelig afhøring.

- Jeg var ikke klar over, at hun var 14 år og mentalt retarderet, forklarede den tiltalte, som siger, at det 'ikke havde nogen betydning for ham', at den 14-årige skulle have bind for øjnene.

- Hver fjerde pige drømmer om at have s/m sex, sagde han.

Ifølge tiltalen forsøgte han at lokke og presse andre piger til at have sex med en række 'kunder', som han ville skaffe.

- Jeg har ingen venner eller 'kunder', der er med i det her, afviste den 49-årige i retten.

Special-anklager Jakob Buch-Jepsen citerede i retten flere af den 49-åriges chats med pigerne.

- Når løse dele af en chat bliver læst op i en retssal, så virker det voldsomt. Men mange af pigerne søger dominans og ekstreme ting på chatten, forklarede den 49-årige.

Se også: 15-årig afpresset med nøgenfotos: - Jeg lader mig misbruge og udnytte

Når den 49-årige havde fået kontakt med en pige på nettet, holdt han forbindelsen til hende med blandt andet sms-beskeder. Politiet har fundet flere end 7000 sms--beskeder, der er sendt til de 15 piger, der ifølge tiltalen er ofre i sagen.

Mobiler under madrassen
Den 49-årige forklarer, at han en gang blev overrasket af sin hustru, og derfor fik han en 'hemmelig' mobiltelefon. Da politiet ransagede hos ham, blev der fundet to mobiltelefoner under en madras, og han har flere gange skiftet anonyme sim-kort i telefonerne.

Blandt flere falske identiteter brugte den 49-årige blandt andet, at han var fotograf, både med en mandlig og kvindelig identitet. Han gav piger løfter om model-karrierer og bad dem sende nøgenfotos og svare på dybt intime spørgsmål om deres sexliv.

Den 49-årige har tidligere forklaret, at han udvalgte de meget unge piger, fordi det er lettere at få dem til at sende fotos og videoer af sig selv:

- Jeg var godt klar over, at rigtigt mange unge piger synes det er spændende, at give sig selv i det univers, forklarede den 49-årige, som imidlertid afviser, at han er pædofil.

- Har du overvejet, om du har pædofile tendenser, spurgte special-anklager Jakob Buch-Jensen?

- Det har jeg ikke, svarede den 49-årige.

Han kontaktede mange unger piger på blandt andet Facebook, og den første kontakt var med den samme besked:

- Er det dig, der skal være eventpige ved den næste koncert i København?

- Jeg fik en del svar, andre syntes sikkert, at jeg bare var en idiot, sagde den 49-årige.

Retssagen fortsætter senere på måneden.

Skærm

Hent flere
Hent flere