Papfar sigtet for drabsforsøg på treårig

En treårig dreng blev søndag aften indlagt på sygehuset med læsioner i ansigtet og mærker på halsen efter vold

Politiet arbejder på at sikre tekniske spor i den lejlighed, hvor en tre-årig dreng er blevet udsat for vold (Foto: Rene Schütze)
Politiet arbejder på at sikre tekniske spor i den lejlighed, hvor en tre-årig dreng er blevet udsat for vold (Foto: Rene Schütze)

En 45-årig mand fra Hjørring er mandag i Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet for at have begået vold mod sin papsøn, der kun er tre år.

Nordjyllands Politi anholdt manden søndag aften. Han er sigtet for drabsforsøg eller for at have udsat drengen for grov vold, skriver nordjyske.dk, der også oplyser, at manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

- Det er alvorligt, når en lille dreng bliver udsat for vold. Han er indlagt på sygehuset, men han er ikke i livsfare, sagde vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi søndag.

Se også: Mand anholdt for vold mod 3-årig

Ifølge nordjyske.dk har drengen læsioner i ansigtet og kraftige blodunderløbne mærker på halsen.

Overfaldet skete angiveligt, mens den 45-årige var alene hjemme med drengen. Det var drengens mor, der ved 17-tiden ringede til politiet og fortalte, at manden havde slået hendes lille søn.

Efter voldsepisoden forlod manden stedet, men blev efter et par timer anholdt uden dramatik i nærheden af hjemmet i Hjørring.

Nordjyske.dk skriver efter grundlovsforhøret med manden, at han nægter sig skyldig. Han kærede dog ikke dommerens kendelse om varetægtsfængsling.

Anklager Peter Rask fra Nordjyllands Politi oplyser til netavisen, at den treårige efter omstændighederne har det godt.