Par anholdt: Holdt datter indespærret i bur og misbrugte hende

En tandlæge og hans kone gemte på en skræmmende hemmelighed. Nu er begge anholdt

Aimee og Alan Friz. Foto: Dubois County Police
Aimee og Alan Friz. Foto: Dubois County Police

Det er så godt som umuligt at se, hvilke hemmeligheder folk bærer rundt på. Ude fra kan folk omkring dig fremstå helt almindelige, men nogle mennesker bærer rundt på de dybeste hemmeligheder.

Det kan være rengøringsdamen, chefen på kontoret eller din tandlæge. Uanset hvem det er, så bærer nogle mennesker rundt på ubehagelige historier, som de helst holder skjult.

Det kan man i den grad sige, at der var tale om for ægteparret Alam og Aimee Friz. Den 57-årige far og hans kone er blevet anholdt, efter parret gemte på en uhyggelig hemmelighed, som nu er blevet opdaget.

Parret holdt deres 14-årige datter indespærret i et bur om natten hele september måned. Buret lå gemt inde i et skab i parrets soveværelse, og her blev datteren misbrugt seksuelt. Det førte sidste mandag til parrets anholdelse. Det skriver New York Post.

Den 57-årige far fra byen Huntington i den amerikanske stat Indiana blev sigtet for seksuelt misbrug af parrets 14-årige datter. Derudover blev han sigtet for grov forsømmelse af datteren, som han havde låst inde i et bur.

Datteren fortalte efterfølgende, at hun ikke kunne få adgang til vand, mad eller et toilet, mens hun var låst inde. 

Hun var en trussel
Faderen indrømmende ved første retsmøde at have holdt datteren indespærret, men han forklarede, at det skyldtes, at hun var en trussel mod sin mor og parrets ufødte barn. Datteren skulle ifølge faderen have truet med at dræbe moderen og det ufødte barn.

Da politiet fik udstedt en ransagningskendelse, fandt de det træbur, hvor datteren havde været spærret inde. Buret havde datterens navn på. 

Datteren kunne derudover fortælle politiet, at faderen havde gramset på hende, mens hun var i bad, og mens hun var låst inde i buret.

Da den 14-årige fortalte sin mor om faderens seksuelle overgreb, valgte moderen blot at se bort fra datterens anklager mod faderen. Dermed har moderen været vidne til overgrebene på datteren, uden at forsøge at stoppe det. Den 36-årige mor Aimee Fitz blev anholdt mandag, da hun forsøgte at flygte fra staten med parrets børn.

Nu er den 14-årige datter og forældrenes andre børn blevet fjernet og anbragt af de sociale myndigheder.

Begge forældre nægter sig skyldige i anklagerne, som de risikerer op mod seks års fængsel for, hvis de bliver dømt.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen