Par havde indbrud efter at stenkast kvæstede mand alvorligt

En 40-årig mand fik natten til lørdag en sten kastet i hovedet. Mens konen var med ham på hospitalet, brød nogen ind i huset

Den 40-årige mand blev sendt på Odense Universitets Hospital. Foto: Anita Graversen
Den 40-årige mand blev sendt på Odense Universitets Hospital. Foto: Anita Graversen

Opdatering søndag kl. 9.15: Den kvæstede mand er ifølge Fyns Politi udskrevet fra hospitalet, hvor han er blevet opereret, og atter hjemme i Hjallese, hvor han natten til søndag blev kritisk kvæstet, da nogen kastede en sten i hovedet på ham.

Ved du noget? Tip os! Skriv på 1224, eller send en mail til 1224@eb.dk.

En 40-årig mand er søndag morgen fortsat i kritisk tilstand efter en voldsom hændelse i hans hjem natten til lørdag.

Da han stod foran sin hoveddør på Guldsmedevænget i Hjallese på Fyn, blev der kastet en sten gennem ruden i døren, som ramte manden lige i hovedet.

Mandens hustru alarmerede politiet. Ifølge anmeldelsen, som indløb klokken 02.15 i nat, havde en gruppe unge mennesker kastet stenen. De formodede gerningsmænd var dog væk, da patruljevognen ankom til parrets hjem.

Konen tog med sin kvæstede mand på hospitalet, men trængslerne var langtfra forbi.

I mellemtiden brød nogen ind i hjemmet og stjal blandt andet en computer og en telefon.

- Vi efterforsker sagen og har en idé om, at gerningsmændene bag stenkastet og indbruddet kunne være de samme. Der er blevet sendt en patrulje ud til adressen, siger vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen søndag morgen til Ekstra Bladet

Politiet har ikke haft lejlighed til at afhøre den 40-årige mand.

Der er ingen anholdte eller mistænkte i sagen, og politiet har søndag morgen endnu ikke hørt fra vidner. Det vil de meget gerne.

Henvendelser i sagen kan ske til politiet på 114.