Patruljevogn påkørt: Bilisten flygtede fra stedet

Påkørslen skete i forbindelse med en eftersættelse af bilen

Politipatruljen er blevet påkørt i højre side. Læserfo
Politipatruljen er blevet påkørt i højre side. Læserfo

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

En patruljevogn er her til aften blevet påkørt af en grå Opel Astra, der efterfølgende flygtede fra stedet.

Det skete  på Rovsingsgade ved Tagensvej i København omkring klokken 18.18 i forbindelse med en kort eftersættelse af bilen, hvorefter den grå bil ramte en anden politibil, der holdt og blokerede vejen.

- Flugtbilisten er kørt videre.  Vi har fundet bilen, men vi mangler føreren, siger den centrale vagtleder hos Københavns Politi, Henrik Stormer. Bilen blev fundet i Mjølnerparken umiddelbart efter, og klokken 21 var føreren fortsat over alle bjerge.

Tre betjente kom på skadestuen i forbindelse med påkørslen.

- Vi har haft tre betjent på skadestuen. En er kørt ind med ambulance og er kommet retur med ispose på ryggen. En er erklæret uskadt og en skal til røntgenfotografering, hvor jeg ikke kender udfaldet. Men der er tale om lettere tilskadekomst, siger han.

Årsagen til eftersættelsen var formentlig, at der ikke var sammenhæng mellem nummerpladen og bilen.

Ekstra Bladet har talt med et vidne, der stod og kiggede ud af vinduet, da det skete, og hørte et stort brag. Han fortæller, at han så bilen ramme i højre side af fronten på politibilen, der efterfølgende har fået et ordentligt tryk. Derefter så han en ambulance, der hentede en af betjentene.

I forbindelse med påkørslen efterlyser politiet et vidne, der kørte i en mørkegrå Peugeot 206, der kørte mod Sigynsgade.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere