Person anholdt efter mistænkelige dødsfald på sygehus

Anmeldelse om mistænkelige dødsfald på sygehus har mandag ført til anholdelse. Politiet er tavs om detaljer

Arkivfoto: Per Rasmussen
Arkivfoto: Per Rasmussen

Kender du til sagen eller de involverede personer, skriv til os på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (Koster almindelig sms-takst)

En person er anholdt i forbindelse med en række mistænkelige dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus.

Mandag eftermiddag skal personen fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster.

- På baggrund af anmeldelsen har vi det meste af dagen i går afhørt en bred skare af personer. Det har ført til anholdelsen af en person, som i dag vil blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i en pressemeddelelse.

Til Ekstra Bladet siger han: - Jeg vil ikke kommentere sagen nærmere. Vi er på et meget tidligt stadium af efterforskningen, og der er en række hensyn, vi er nødt til at tage.

Politiet vil kræve dobbeltlukkede døre ved grundlovsforhøret, hvilket betyder, at offentligheden ikke kan få at vide, hvad sigtelsen mod personen mere konkret drejer sig om.

Søren Ravn-Nielsen bekræfter dog, at de foreløbige oplysninger i sagen giver politiet grund til at formode, at sigtelserne kan føre til varetægtsfængsling.

Umiddelbart ønsker politiet end ikke at sige, om den anholdte er en mand eller en kvinde.

Anholdelsen er sket i løbet af søndag eftermiddag. Samme dag havde politiet modtaget anmeldelsen.

Det er Nykøbing Falster Sygehus's ledelse som har rettet henvendelse til politiet i anledning af en række mistænkelige dødsfald.

Det bekræfter sygehusdirektør Arne Cylon i en kommentar, som er sendt ud af Region Sjælland.

Sygehusdirektør Arne Cyron, Nykøbing Falster Sygehus, oplyser:

- Det er korrekt at sygehuset har rettet henvendelse til politiet på baggrund af nogle mistænkelige dødsfald. Derudover har sygehuset ingen kommentarer til den aktuelle politiefterforskning.

Klokken 14 bliver en person fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster. Politiet har på forhånd oplyst, at man vil kræve den sigtede fremstillet for dobbelt lukkede døre.

Dobbeltlukkede døre betyder, at offentligheden end ikke må høre den konkrete sigtelse mod den anholdte.

Formand for Region Sjællands Sygehusudvalg, Christian Wedell-Neergaard,C, siger til Ekstra Bladet, at han på nuværende tidspunkt ikke har nogen anelse om, hvad der måtte være foregået på sygehuset i Nykøbing Falster.

- Jeg er ikke informeret om noget som helst. Det er sygehusledelsen i Nykøbing Falster, der har bedt politiet undersøge sagen. Muligvis får jeg mere at vide i løbet af dagen.

Opdateres....

Kender du til sagen eller de involverede personer, skriv til os på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (Koster almindelig sms-takst)

 

 

 

1 af 2 (Google Maps)
2 af 2 Arkivfoto: Per Rasmussen

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere