Person dræbt i alvorlig ulykke: Påkørte lastbiltrailer

Søndag eftermiddag er der sket et alvorligt trafikuheld, hvor en personbil har påkørt en lastbiltrailer. En person har mistet livet

Der blev foretaget livreddende førstehjælp, men føren af bilens liv stod ikke til at redde, oplyser Nordjyllands politi. Foto: René Schütze
Der blev foretaget livreddende førstehjælp, men føren af bilens liv stod ikke til at redde, oplyser Nordjyllands politi. Foto: René Schütze

Nordjyllands Politi er rykket ud til alvorligt trafikuheld på A13 ved Aalestrup mellem Viborg og Aalborg, hvor en 56-årig mand har mistet livet.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har haft et trafikuheld ved Aalestrup, hvor en personbil har påkørt en lastbiltrailer. Det er stort set lige sket, så jeg ved ikke ret meget. Men det ser meget alvorligt ud, sagde vagtchef Karsten Højrup Kristensen til Ekstra Bladet kort før klokken 17.

Der blev efterfølgende tilkaldt læge, ambulance og lægehelikopter, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse klokken 17:50.

'Ved politiets ankomst konstateredes det, at en sydpå kørende personbil var kørt direkte ind i en parkeret sættevogn trailer. Traileren holdt parkeret på rastepladsen på stedet uden forvogn. Der blev tilkaldt læge og ambulance og lægehelikopter. Personale har foretaget livreddende førstehjælp på føreren af personbilen, som var alene i bilen', skriver Nordjyllands Politi i pressemeddelsen.

Ekstra Bladets mand på stedet oplyser, at traileren flyttede sig otte meter ved sammenstødet.

Uheldssted spærret
Føreren af bilen, en 56-årig mand fra Frederikshavn, er afgået ved døden som følge af sine kvæstelser. De pårørende er underrettet.

'A13 er stadig helt afspærret i begge retninger, og en bilinspektør er netop ved at undersøge uheldsstedet og køretøjerne. Der er etableret omkørsel både syd og nord for uheldsstedet', står der videre i pressemeddelsen.

Der forventes, at stedet er afspærret minimum til klokken 18:30.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere