Person fundet død i havn

En 34-årig lokal mand er blevet fundet død i Aarhus havn

En mand er blevet fundet død i Aarhus havn lørdag aften, efter at han tilsyneladende har ligget i vandet i nogle dage.

Det bekræfter indsatsleder ved Østjyllands brandvæsen, Søren Møller.

- Nogle lystfiskere opdagede, at der var en person som kom flydende i havnebassinet, og der blev vi alarmeret sammen med politi og ambulance. Jeg har så haft mine dykkere nede og få personen op på kajkanten, hvor vedkommende blev tilset af lægen, der erklærede personen død, siger han.

34-årig mand fra Aarhus
Hændelsesforløbet bliver bekræftet af vagtchef hos Østjyllands politi, Morten Hansen

- Klokken 19.07 får vi en anmeldelse om, at der skulle ligge en livløs person i vandet ved Hack Kampmanns Plads ved den nye honnørkaj. Vi haster selvfølgelig derned, og han bliver erklæret død kort tid efter, siger han og oplyser, at den afdøde person er en 34-årig mand fra Aarhus.

Det kunne indsatslederen fastslå på stedet, fordi han vidste, hvem manden var.

- Han var ikke eftersøgt i forvejen, men blev alligevel identificeret af vores indsatsleder. Det kunne lade sig gøre, fordi manden var kendt af politiet i forvejen, så ham der var dernede vidste, hvem han var, siger han.

Den afdøde 34-åriges familie er endnu ikke blevet underrettet, og intet tyder på, at manden har været udsat for en forbrydelse.

- Intet tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse dernede, men han bliver selvfølgelig kørt på sygehuset, hvor der skal foretages en obduktion, hvor man endeligt kan fastslå dødsårsagen.

Opdateres...