Person ramt af skud midt i København

Tirsdag eftermiddag er der affyret skud på Helgolandsgade nær Hovedbanegården i København. En person er ramt

Er person er tirsdag blevet ramt af skud i Helgolandsgade. Video: Ekstra Bladet.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet er tirsdag eftermiddag massivt til stedet på Helgolandsgade nær Hovedbanegården i København, hvor der er blevet affyret skud.

Det bekræfter vagtchef Henrik Svejstrup over for Ritzau.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Det er fortsat uklart, hvad der helt præcist er sket, men politiet melder, at togdriften midlertidigt indstillet til og fra København.

Der er heller ikke nogle meldinger om, hvor personen er blevet ramt, ligesom politiet stadig ikke kan give informationer om hans tilstand.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Københavns Vestegns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at de er til stede på Bondehøjvej mellem Sengeløse og Holbækmotorvejen, hvor der er en bil, der er blevet brændt af.

- Det hænger muligvis sammen med det skyderi, der har været i København, oplyser vagtchef Brian Holm, der henviser til Københavns Politi for yderligere oplysninger.

På Twitter oplyses Vestegnens Politi dog, at en person er set løbende fra stedet, og at politiet meget gerne vil i kontakt med vedkommende.

Opdateres...

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere