Peter Madsens elskerinde: Her er min teori

Selv hvis Peter Madsen bliver dømt, vil Deidre King gerne danne par med ubådsbyggeren

Hør her, hvad elskerinden mener, der foregik i ubåden. (Foto/redigering: Kenneth Meyer/Mikkel Cramon)

– Man skal have en dybere forståelse for Peter, siger hans elskerinde, der her ses ved hegnet foran den opklodsede ubåd i Københavns Nordhavn. Foto: Kenneth Meyer Krimi Peter Madsens elskerinde står frem: Vi havde sex i ubåden

Den drabssigtede Peter Madsens elskerinde står i dag frem i Ekstra Bladet og fortæller om sit forhold til ubåds- og raketbyggeren.

Peter Madsen nægter sig skyldig, og Deidre King tror på ham, men vil ikke helt afvise, at opfinderen kan have parteret Kim Wall efter hendes død, der ifølge den sigtede skyldtes et uheld. Se i tv-indslaget til denne artikel, hvordan Deidre King kommer med to teorier på, hvordan journalistens krop endte med at blive skilt ad. Indtil nu er kun svenskerens torso dukket op.

Kim Walls familie frigav dette billede til medierne, da journalisten forsvandt. Det er taget af den afdøde kvindes bror. Foto: Tom Wall
Kim Walls familie frigav dette billede til medierne, da journalisten forsvandt. Det er taget af den afdøde kvindes bror. Foto: Tom Wall
 

I det store interview, der kan læses i dagens papirudgave af Ekstra Bladet og i det digitale betalingsunivers Plus, lægger Deidre King ikke skjul på sine varme følelser overfor Peter Madsen og fortæller også om deres sexliv.

Peter Madsen er gift med en anden kvinde, men lever i et åbent forhold, og hans sexliv var noget, som anklageren interesserede sig for under tirsdagens retsmøde, hvor den drabssigtede mand blev varetægtsfængslet i yderligere fire uger.

Dommeren afviste opfinderens ønske om at komme på fri fod.

– Jeg mener, at der er en begrundet mistanke om, at Peter Madsen har gjort sig skyldig i manddrab. Så er der spørgsmålet, om der fortsat er en begrundelse for varetægtsfængsling. Og ja, det mener jeg, at der er. Liget forsvandt, ubåden blev sænket, og der er skiftende forklaringer, sagde dommer Anette Burkø om sin afgørelse, men det ændrer ikke på Deidre Kings følelser

Hun vil gerne gå gennem livet med Peter Madsen.

Peter Madsen nægter at have dræbt og parteret svenske Kim Wall. Foto: Deadlinepress
Peter Madsen nægter at have dræbt og parteret svenske Kim Wall. Foto: Deadlinepress
 

- Kunne du finde på at gifte dig med ham, selv om han måtte ende med at blive dømt for alle de forhold, som han er sigtet for?

– Ja, selvfølgelig, 100 procent, altid, til hver en tid. Jeg ved godt, det ikke er Peter. Der er sket en forfærdelig tragisk ulykke, og ja, han har reageret forkert, siger den 38-årige kvinde med henvisning til, at Peter Madsen indledningsvis sagde til Politiet, at han havde sat Kim Waal af på Refshaleøen, inden han ændrede forklaring og sagde, at hun var død ved et uheld.

Deidre Kng har kendt Peter Madsen i 14 år. Foto: Kenneth Meyer
Deidre Kng har kendt Peter Madsen i 14 år. Foto: Kenneth Meyer
 

- Du kunne finde på at gifte dig med ham, selv om han måtte have parteret Kim Wall?

– Det kan du stole på.

Ved du noget? Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.